Ο Βασίλης Καραμητσάνης στη νέα γενιά υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του Γιώργου Καμίνη

Ο Βασίλης Καραμητσάνης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιώργου Καμίνη. Ως δικηγόρος έχει ασχοληθεί κυρίως με τους τομείς των ακινήτων και της ναυτιλίας. Είναι πρόεδρος της εταιρείας αστικού πολιτισμού Πλατφόρμα που διοργανώνει καλλιτεχνικά φεστιβάλ εδώ και μια δεκαετία, και πρόεδρος του διεθνούς Φεστιβάλ κινουμένων σχεδίων animasyros.

Μέχρι πρόσφατα ήταν νομικός σύμβουλος του Υπουργού Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας Κωστή Χατζιδάκη,στους τομείς της εξωστρέφειας και της εσωτερικής αγοράς. Υπήρξε εθνικός συντονιστής του Ευρωπαϊκού Έτους Ατόμων με Αναπηρίες.

Ο 38χρονος σήμερα Βασίλης Καραμητσάνης αποφοίτησε από το Λύκειο του Κολλεγίου Αθηνών και από το Τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στα Πανεπιστήμια Ρόττερνταμ, Αμβούργου και Αιξ-Μασσαλίας III. Είναι δικηγόρος Αθηνών από το 2002.

Ο ίδιος δηλώνει λάτρης της Αθήνας. Την αγαπάει για την ομορφιά και τη ζωντάνια της. «Έζησα και ζω κάπως τραυματικά την υποβάθμισή της και τη ραγδαία πτώση του ηθικού των κατοίκων της την περίοδο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Δεν ήμουν ποτέ απών από τη δημόσια σφαίρα της πόλης μου, έχω δουλέψει αρκετά χρόνια στους τομείς του αστικού πολιτισμού και του εθελοντισμού. Προσπαθούσα ανέκαθεν να είμαι συνεπής δημότης, αλλά αυτό δε φτάνει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ