Εκανε άρση βαρών καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ξεσηκώνοντας θύελλα οργής -Τώρα επανέρχεται και σοκάρει ξανά [εικόνες]

Η Lea-Anne Ellison είναι μια παθιασμένη με τη γυμναστική γυναίκα, από το ηλιόλουστο Λος Αντζελες. Η εντυπωσιακή 35χρονη είχε προκαλέσει ένα «τσουνάμι» αρνητικών σχολίων με την απόφασή της να μην αποχωριστεί ούτε λεπτό τα αγαπημένα της βάρη, ακόμα και όταν βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η Lea-Anne είχε ανεβάσει στα social media φωτογραφίες της να γυμνάζεται σε εντατικούς ρυθμούς, μόλις δυο εβδομάδες πριν φέρει στη ζωή το τρίτο της παιδί. Η ίδια επανέρχεται δυναμικά, ανανεώνοντας έτσι τα πικρόχολα σχόλια, καθώς ξεκίνησε την άρση βαρών μόλις τρεις εβδομάδες μετά τον τοκετό: «Ξεκίνησα το CrossFit τρεις εβδομάδες μετά τη γέννα», αναφέρει η ίδια στην dailymail.com. «Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι και πάλι στο πρόγραμμα, αν και δεν το παρακάνω γιατί το σώμα μου δεν έχει επανέλθει πλήρως» καταλήγει.

Από την άλλη, η ίδια δέχεται κριτική, καθώς όπως αρκετές μαμάδες αναφέρουν ότι στέλνει λάθος μηνύματα στις μέλλουσες μαμάδες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ