Σκάνδαλο: Εκλεψε τη συνταγή από τη ΦΑΓΕ ο Τούρκος που έγινε πλούσιος πουλώντας «ελληνικό γιαούρτι» στη Νέα Υόρκη; - iefimerida.gr

Σκάνδαλο: Εκλεψε τη συνταγή από τη ΦΑΓΕ ο Τούρκος που έγινε πλούσιος πουλώντας «ελληνικό γιαούρτι» στη Νέα Υόρκη;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ελληνικό γιαούρτι έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια τη Νέα Υόρκη και γίνεται βασικό διατροφικό στοιχείο των Αμερικανών, κάνοντας πλούσιες τις εταιρείες που το προσφέρουν. Ομως, εκτός από τη ΦΑΓΕ, που έχει κατακτήσει την αγορά, μεγάλο παίκτης είναι η εταιρεία Chopani, που ανήκει σε Τούρκο κουρδικής καταγωγής. Τώρα η πρώην σύζυγός του αποκαλύπτει στα αμερικανικά μέσα ότι έκλεψε τη συνταγή από την ΦΑΓΕ.

Σύμφωνα με τη New York Post, o Hamdi Ulukaya που αποκαλείται στη Νέα Υόρκη «ο βασιλιάς του ελληνικού γιαουρτιού», καμάρωνε λέγοντας σε διάφορους φίλους και οικείους του ότι έκλεψε τη συνταγή από εργαζόμενο της ΦΑΓΕ. Το καταγγέλλει στο δικαστήριο η πρώην σύζυγός του Ayse Giray, υποστηρίζοντας ότι ο Ulukaya ταξίδεψε στην Ευρώπη για να συναντήσει πρώην εργαζόμενο της ελληνικής ΦΑΓΕ τον οποίο και δω ροδόκησε με 30.000 ευρώ !

Η απίστευτη αυτή κατηγορία αποτελεί το τελευταίο σήριαλ στην πικρή δικαστική μάχη μεταξύ των πρώην ζευγαριού, σημειώνει η Νew York Post. Η Giray ισχυρίζεται ότι δικαιούται το 53% της Chobani.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Υόρκη Chobani ελληνικό γιαούρτι Φαγε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ