Παντρεύονται πρίγκιπας Χάρι-Κρεσίντα; Η 25χρονη χίπισσα χορεύτρια που έρχεται με φόρα να εκτοπίσει την Μίντλετον [εικόνες]

Kουφέτα ετοιμάζονται να φάνε στο Μπάκιγχαμ, πολύ νωρίτερα από ότι υπολόγιζαν, αφού πληροφορίες θέλουν τον πρίγκιπα Χάρι να αρραβωνιάζεται σύντομα την καλή του, Κρεσίντα Μπόνας.

Η σχέση του πρίγκιπα με την 25χρονη χορεύτρια μετρά ήδη ένα χρόνο και παρά το γεγονός ότι όλοι πίστευαν ότι η Κρεσίντα ήταν άλλη μια από τις κοπέλες του «άτακτου» Χάρι, αφενός οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης πρόσφατα σε αγώνα ράγκμπι και αφετέρου η πληροφορία ότι η νεαρή θα συνοδεύσει τον πρίγκιπα το καλοκαίρι στην επίσκεψή του στη γιαγιά του στο θερινό παλάτι της Σκωτίας, όπως ακριβώς είχε κάνει ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον λίγο πριν τον αρραβώνα τους, κάνουν όλους να πιστεύουν ότι σοβαρεύει το πράγμα.

«Εχει προγραμματιστεί οικογενειακή συνάντηση για να συζητηθεί το θέμα του αρραβώνα. Η ανακοίνωση θα γίνει πολύ γρηγορότερα από ότι πιστεύουν όλοι», τονίζει άνθρωπος του περιβάλλοντος της 25χρονης χορεύτριας στη Daily Mail προσθέτοντας πως ένας στενός φίλος της Κρεσίντα του εμπιστεύθηκε πως το ζευγάρι θα παντρευτεί, είναι προγραμματισμένο, είναι θέμα χρόνου».

Κρεσίντα Μπόνας, το κορίτσι που έρχεται με φόρα να εκτοπίσει την Κέιτ Μίντλετον

Πολλοί είναι αυτοί που ήδη έχουν αρχίσει να υποστηρίζουν ότι η 25χρονη Κρεσίντα έρχεται με... φόρα και αναμένεται να επισκιάσει την Κέιτ Μίντλετον. Το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο, το καλλίγραμμο κορμί της, η γαλαζοαίματη καταγωγή της, αλλά και οι εξαιρετικές σπουδές της θεωρούνται τα μεγάλα της ατού.

Σε αντίθεση με τη μεσοαστική καταγωηγή της Κέιτ Μίντλετον που έκανε πολλούς να την χαρακτηρίσουν «χρυσοθήρα», η οικογένεια της Μπόνας έχει μακρινούς δεσμούς με τον βασιλιά Εδουάρδο τον 7ο (μητέρα της είναι η λαίδη Μαίρη Γκέι – Κέρζον).

Επίσης, τη στιγμή που η δούκισσα του Κέμπριτζ έχει μονάχα ένα πτυχίο Ιστορίας και Τέχνης από το Σεν Αντριους, η νεαρή Κρεσίντα έχει περάσει από μερικά από τα πιο ξακουστά ιδρύματα της χώρας.

Μάλιστα, φήμες θέλουν την Κέιτ Μίντλετον να μην εγκρίνει την αγαπημένη του Χάρι, για καθαρά προσωπικούς λόγους, καθώς η ετεροθαλής αδερφή της Κρεσίντα Ισαμπέλα Κάλθορπ λέγεται ότι είχε σταθεί αφορμή για τον σύντομο χωρισμό της με τον Γουίλιαμ το 2007.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ