Τέλος εποχής για τον ΚΙΤΤ του Ιππότη της Ασφάλτου -Ο ηθοποιός τον βγάζει σε δημοπρασία [εικόνες]

Ο ηθοποιός David Hasselhoff γνωστός και ως Ιππότης της Ασφάλτου, από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του '80, αποφάσισε να πουλήσει τον δικό του ΚΙΤΤ, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα τηλεοπτικά αυτοκίνητα. Πρόκειται για ένα Pontiac Firebird που αποτελεί πιστό αντίγραφο του original K.I.T.T. της σειράς.

Το συγκεκριμένο Pontiac Firebird δεν είναι κάποιο από τα αυτοκίνητα που συμμετείχαν στα γυρίσματα της σειράς Knight Rider τη δεκαετία του '80. Πρόκειται για ένα πιστό αντίγραφο που φτιάχτηκε από την Jennifer Catano, φαν της σειράς, και στη συνέχεια δόθηκε ως δώρο στον ίδιο τον David Hasselhoff.

Σύμφωνα με το drive.gr, το συγκεκριμένο Pontiac Firebird είναι μοντέλο του '86 και έχει δεχθεί όλες τις απαραίτητες επεμβάσεις ώστε να μοιάζει με τον Κ.Ι.Τ.Τ. Οι πόρτες ανοίγουν προς τα επάνω και στο εμπρός μέρος υπάρχει φυσικά το χαρακτηριστικό κόκκινο φως. Το εσωτερικό είναι ακόμα πιο ιδιαίτερο, με το τιμόνι σε σχήμα «W» και τις ψηφιακές ενδείξεις στο ταμπλό. Μιλάει κιόλας, με τη φωνή του Κ.Ι.Τ.Τ., αφού έχει αποθηκευμένα 4.000 αρχεία ήχου από τη σειρά.

Το αυτοκίνητο θα βρίσκεται στο Museum of Style Icons στην Ιρλανδία μέχρι τις 27 Απριλίου. Ήδη, όμως, δημοπρατείται από τον οίκο Julien's διαδικτυακά, ενώ αναμένεται να πουληθεί για 30.000-50.000 δολάρια (22-36.000 ευρώ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ