Σάλος στην Ισπανία με κορυφαία πολιτικό: Παρκάρισε παράνομα, έβρισε τους τροχονόμους και τους έριξε κάτω τη μοτοσικλέτα - iefimerida.gr

Σάλος στην Ισπανία με κορυφαία πολιτικό: Παρκάρισε παράνομα, έβρισε τους τροχονόμους και τους έριξε κάτω τη μοτοσικλέτα

Σάλος στην Ισπανία με κορυφαία πολιτικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα κατορθώματα του πρώην βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Λιάπη φαίνεται πως ζήλεψε γνωστή Ισπανίδα πολιτικός, η οποία μέσα σε λίγη ώρα κατόρθωσε να παραβιάσει πολλά άρθρα του κώδικα κυκλοφορία: παρκάρισε παράνομα, διαπληκτίστηκε με την τροχαία και εξαφανίστηκε παρασύροντας με το αμάξι της μια μοτοσικλέτα.

Η ατίθαση παραβάτης των δρόμων είναι η Εσπεράνθα Αγκίρε, πρώην περιφερειάρχης Μαδρίτης και νυν αρχηγός του τοπικού παραρτήματος του δεξιού Λαϊκού Κόμματος. Η Αγκίρε, είχε αφήσει το απόγευμα της Πέμπτης σταματημένο το αυτοκίνητό της, ένα Toyota Verso, σε λεωφοριόδρομο της Γκραν Βία, μιας από τις κεντρικότερες λεωφόρους της Μαδρίτης. Δυο τροχονόμοι πλησίασαν για να της κόψουν κλήση. Εκείνη τη στιγμή η οδηγός επέστρεψε και όταν ο ένας τροχονόμος της ζήτησε τα στοιχεία της, εκείνη έγινε έξαλλη και άρχισε να βρίζει. Μπήκε ξανά στο αυτοκίνητό της, έβαλε μπροστά και πάνω στη φούρια της έριξε κάτω τη μοτοσικλέτα του δεύτερου τροχονόμου.

Σάλος στην Ισπανία με κορυφαία πολιτικό: Παρκάρισε παράνομα, έβρισε τους τροχονόμους και τους έριξε κάτω τη μοτοσικλέτα | iefimerida.gr 0
Σάλος στην Ισπανία με κορυφαία πολιτικό: Παρκάρισε παράνομα, έβρισε τους τροχονόμους και τους έριξε κάτω τη μοτοσικλέτα | iefimerida.gr 1

Μεγάλο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Ισπανία, καθώς η Αγκίρε είναι ένα από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κυβερνόντος κόμματος κι από τα πρόσωπα που μέχρι πρότινος έλυναν κι έδεναν στην κεντρική πολιτική σκηνή. Χαμός γίνεται, στο μεταξύ, στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις τραγελαφικές δικαιολογίες της για τα χθεσινά. "Σταμάτησα να βγάλω χρήματα από το ΑΤΜ της τράπεζας", είπε για το παρκάρισμα στο λεωφοριόδρομο."Το αμάξι που έχω τώρα είναι πολύ μεγάλο για να χωράει τα εγγόνια μου. Χτύπησα, χωρίς να το θέλω, μια μηχανή και την έριξα κάτω, αλλά δεν τραυμάτισα κανένα".

Τα αδικήματα στα οποία υπέπεσε χθες η πρώην περιφερειάρχης Μαδρίτης επιφέρουν φυλάκιση από έξι μήνες έως ένα χρόνο για τους απλούς πολίτες. Μένει να φανεί αν η ισπανική δικαιοσύνη θα επιδείξει την ίδια αυστηρότητα και απέναντι σε ένα εξέχον πολιτικό πρόσωπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ