Είκοσι χρόνια χωρίς τον Kurt Cobain: Μάθε τι τύπος είσαι ανάλογα με το αγαπημένο σου άλμπουμ των Nirvana - iefimerida.gr

Είκοσι χρόνια χωρίς τον Kurt Cobain: Μάθε τι τύπος είσαι ανάλογα με το αγαπημένο σου άλμπουμ των Nirvana

Είκοσι χρόνια χωρίς τον Kurt Cobain: Μάθε τι τύπος είσαι ανάλογα με το αγαπημένο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις πέντε Απριλίου συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από τον χαμό του χαρισματικού ηγέτη των Nirvana, Kurt Cobain, ενός μουσικού που κατάφερε να επηρεάσει την τέχνη όσο λίγοι και μάλιστα σε μια πολύ σύντομη καλλιτεχνική πορεία.Δύο δεκαετίες μετά οι περισσότεροι οπαδοί έχουν συμμορφωθεί με την ιδέα ότι «δεν τον έφαγε» η κακούργα η Κόρτνεϊ Λοβ, αλλά ο ίδιος ο ταλαντούχος μουσικός έβαλε τέλος στη ζωή του και προσπαθούν απλά να αναλύσουν ξανά και ξανά το πόσο επιδραστική είναι τελικά η μουσική που συνέθεσε μαζί με τους David Grohl και Krist Novoselic.

Bleach, Nevermind, Incesticide, In Utero, MTV Unplugged in New York, From the Muddy Banks of the Whiskah μια δισκογραφία μικρή αλλά τεράστιας αξίας.

Διαβάστε τι χαρακτήρας είστε με βάση τον αγαπημένο σας δίσκο των Nirvana στο popaganda.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκτονία Nirvana Kurt Cobain δίσκος Nevermind
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ