Απολαύστε τα πιο γελοία εγκλήματα που έγιναν ποτέ -Επίδοξοι ληστές, αστείες συλλήψεις και θράσος δίχως όρια [εικόνες] - iefimerida.gr

Απολαύστε τα πιο γελοία εγκλήματα που έγιναν ποτέ -Επίδοξοι ληστές, αστείες συλλήψεις και θράσος δίχως όρια [εικόνες]

Απολαύστε τα πιο γελοία εγκλήματα που έγιναν ποτέ -Επίδοξοι ληστές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, κάποιοι επίδοξοι ληστές έμελλε να μείνουν στην ιστορία για τις γκάφες τους. «Καρφώθηκαν» από μόνοι τους, έγιναν ο περίγελος του Διαδικτύου και πρόσεφεραν, μεταξύ άλλων, απίστευτες στιγμές γέλιου. Πρόκειται για «εγκλήματα» που ξεπέρασαν κάθε φαντασία.

Απολαύστε έξι στιγμές γέλιου ή αλλιώς έξι «εγκλήματα» που διαπράχθηκαν και προκαλούν απίστευτες στιγμές γέλιου:

Τον Δεκέμβριο του 2011 δύο νεαροί φίλοι αποφάσισαν να διαρρήξουν ένα κατάστημα ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Ετσι, «τρύπωσαν» στο μαγαζί και έβαζαν όπως-όπως στις τσάντες που είχαν μαζί τους dvd και video games. Το σχέδιό τους στέφθηκε με επιτυχία...Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν οι ίδιοι. Στη συνέχεια έκαναν ένα λάθος που τους στοίχισε την ελευθερία τους. Νιώθοντας υπεφήφανοι για το κατόρθωμά τους, οι δύο δράστες άρχισαν να κοροϊδεύουν στη συζήτηση που είχαν μεταξύ τους, τους επίδοξους ληστές, που τους είχε τσακώσει η Αστυνομία. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα βρέθηκαν και οι ίδιοι με χειροπέδες. Ποιος τους κάρφωσε; Η αφέλεια του ενός δράστη. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης το κινητό του που ήταν στην τσέπη του είχε καλέσει κατά λάθος τις Αρχές.

Η τύχη φαίνεται πως δεν ήταν με το μέρος και ενός άλλου επίδοξου ληστή. Ολα ξεκίνησαν όταν επιχείρησε να κλέψει ένα τελάρο γεμάτο αναψυκτικά από ένα παντοπωλείο. Ο νεαρός άντρας την στιγμή που έτρεχε να γλιτώσει από τον οργισμένο ιδιοκτήτη και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητο δεν είχε προβλέψει ένα τουλάχιστον τραγελαφικό απρόοπτο που θα του συνέβαινε. Το παντελόνι του έπεσε, καθώς δεν είχε σφίξει τη ζώνη, με αποτέλεσμα να «τρέχει» πανικόβλητος, όχι για να σωθεί, αλλά για να σηκώσει το εσώρουχό του.

Μία απίστευτη σκηνή διάρρηξης καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας ενός καταστήματος με πρωταγωνιστή έναν ιδιαίτερα φιλόδοξο και αφελή δράστη. Ο «κύριος» που παίρνει μέρος στην ληστεία, χωρίς να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του αρχικά περνάει έξω από το μαγαζί για να ελέγξει αν είναι ο ιδιοκτήτης βρίσκεται μέσα. Οταν αντιλαμβάνεται ότι ο ιδιοκτήτης απουσιάζει φοράει την κουκούλα και βάζει μπροστά το σχέδιό του. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν υπολόγισε την κάμερα ασφαλείας, η οποία κατέγραψε τις ύποπτες βόλτες του έξω από το μαγαζί χωρίς την κουκούλα.

Τον γύρο του κόσμου έκανε η αφέλεια ενός ατόμου που φέρει το όνομα Πόλο. Εναν επίδοξο ληστή που φαίνεται πως καρφώθηκε από μόνος του στις Αρχές, καθώς αυτοσυστήθηκε. Οι αστυνομικοί τον έπιασαν επ αυτοφώρω μέσα σε ένα κτίριο, στο οποίο είχε τρυπώσει για να αφαιρέσει διάφορα αντικείμενα. Ο αστυνομικός για να τον συλλάβει προχώρησε σε ένα κόλπο, το οποίο στέφθηκε με επιτυχία. Τον φώναξε Μάρκο για να δει την αντίδρασή του. Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύτηκε σε τοπική εφημερίδα για το συμβάν εκείνος απάντησε πως δεν ήταν αυτό το όνομά του. «Πόλο με λένε».

Μία 19χρονη κατάφερε να αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό από μία τράπεζα και να διαρρήξει ακόμη και αυτοκίνητο. Για να μοιραστεί την επιτυχία που είχε το σχέδιο της, αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα βίντεο στην δημοφιλή ιστοσελίδα YouTube, όπου εκθίαζε υπερήφανη αναλυτικά τα κλοπιμαία της. Η ίδια, όπως ήταν φυσικό συνελήφθη. Ωστόσο, το ντροπιαστικό στην υπόθεση ήταν πως περίπου 92.000 χρήστες του Διαδικτύου είχαν παρακολουθήσει το βίντεο πριν συλληφθεί.

Μία ιδιαίτερη κλοπή καταγράφηκε από τις κάμερες ενός καταστήματος την στιγμή που υπήρχαν πελάτες, οι οποίοι περίμεναν στην ουρά. Ενας κύριος εισέρχεται στο εσωτερικό του μαγαζιού και αρπάζει σχεδόν ανενόχλητος το φυτό που βρίσκεται πλάι στην είσοδο. Την παράδοξη κλοπή είδε μια κοπέλα που καθόταν λίγο πιο δίπλα, η οποία προσπαθούσε να εξηγήσει την απρόσμενη κατάληξη που είχε το φυτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ