Το σαφάρι του ενός εκατομμυρίου -Διακοπές πολυτελείας δίπλα σε υπό εξαφάνιση ζώα [εικόνες] - iefimerida.gr

Το σαφάρι του ενός εκατομμυρίου -Διακοπές πολυτελείας δίπλα σε υπό εξαφάνιση ζώα [εικόνες]

Το σαφάρι του ενός εκατομμυρίου -Διακοπές πολυτελείας δίπλα σε ζώα υπό εξαφάνιση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι από τα πράγματα που πολλοί μπορεί να ονειρεύονται, εξαιρετικά λίγοι όμως έχουν τη δυνατότητα να τα πραγματοποιήσουν. Οι υπερπολυτελείς διακοπές έχουν γίνει νέα τάση και ανάμεσα στα πακέτα για αυτούς τους εξαιρετικά τυχερούς, προστέθηκε και το σαφάρι του ενός εκατομμυρίου.

Εκτός από το υπέρογκο ποσό, όσοι κάνουν αυτό το διάλειμμα μέσα στη χλιδή θα πρέπει να διαθέτουν και άφθονο χρόνο, μια και πρόκειται για διακοπές που κρατούν 111 ημέρες. Κατά τη διάρκειά τους θα μένουν σε εξαιρετικά πολυτελή θέρετρα και θα γυρίζουν τον κόσμο βλέποντας ζώα που απειλούνται σοβαρά από εξαφάνιση.

Μέρος του ποσού διατίθεται σε οργανώσεις που φροντίζουν για την προστασία αυτών των ζώων, σύμφωνα με τα όσα είπε στο CNN ο Γουίλ Μπόλσοβερ, διευθυντής της βρετανικής εταιρείας που προσφέρει αυτά τα πακέτα διακοπών.

Η πολυτελής εξόρμηση περνά από 12 χώρες, με εκείνους που την απολαμβάνουν να ταξιδεύουν πάντα στην πρώτη θέση. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η περιπέτεια ξεκινά με οχτώ ημέρες στην Κένυα για τους λευκούς ρινόκερους, ενώ περιλαμβάνει ακόμη μεταξύ άλλων πέντε ημέρες στη Ρουάντα για τους ορεινούς γορίλες, τέσσερις ημέρες στην Τανζανία για τους άγριους χιμπατζήδες, 12 ημέρες στη Μαδαγασκάρη για παρατήρηση των λεμούριων, μία εβδομάδα στην Μπουτσουάνα ψάχνοντας για άγριους σκύλους, ένα πέρασμα από τη Ναμίμπια για τους μαύρους ρινόκερους, οχτώ ημέρες στην Αναρκτική για τους αυτοκρατορικούς πιγκουίνους αλλά και μία βόλτα στον Καναδά για την παρακολούθηση των πολικών αρκούδων.

Η τάση των υπερ-πολυτελών διακοπών έχει γίνει μόδα τον τελευταίο καιρό. Για παράδειγμα πέρυσι είχε ανακοινωθεί πακέτο κόστους 1,5 εκατ. δολαρίων, στο οποίο οι ταξιδιώτες θα περνούσαν και από τα 962 σημεία του πλανήτη που έχουν χαρακτηριστεί Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO. Την προηγούμενη εβδομάδα μία εταιρεία ανακοίνωσε το «Lovers Deep», το οποίο μετατρέπει ένα υποβρύχιο σε ερωτική φωλιά, όπου για να περάσει κανείς μία εβδομάδα θα πρέπει να διαθέσει πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ.

Το σαφάρι του ενός εκατομμυρίου -Διακοπές πολυτελείας δίπλα σε υπό εξαφάνιση ζώα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το σαφάρι του ενός εκατομμυρίου -Διακοπές πολυτελείας δίπλα σε υπό εξαφάνιση ζώα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Το σαφάρι του ενός εκατομμυρίου -Διακοπές πολυτελείας δίπλα σε υπό εξαφάνιση ζώα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Το σαφάρι του ενός εκατομμυρίου -Διακοπές πολυτελείας δίπλα σε υπό εξαφάνιση ζώα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Το σαφάρι του ενός εκατομμυρίου -Διακοπές πολυτελείας δίπλα σε υπό εξαφάνιση ζώα [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Το σαφάρι του ενός εκατομμυρίου -Διακοπές πολυτελείας δίπλα σε υπό εξαφάνιση ζώα [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Το σαφάρι του ενός εκατομμυρίου -Διακοπές πολυτελείας δίπλα σε υπό εξαφάνιση ζώα [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ