Προσοχή: Αυτό το καλοκαίρι μην βγάλετε τις κάλτσες πριν φορέσετε τα σανδάλια σας -Είναι μόδα [εικόνες] - iefimerida.gr

Προσοχή: Αυτό το καλοκαίρι μην βγάλετε τις κάλτσες πριν φορέσετε τα σανδάλια σας -Είναι μόδα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο συνδυασμός κάλτσας-πέδιλου να αποτελεί ένα στιλιστικό ατόπημα, κυρίως των ανδρών εδώ και χρόνια, η βιομηχανία της μόδας όμως έρχεται τώρα να τους δικαιώσει.

Μέρα με τη μέρα αυτός ο αλλόκοτος συνδυασμός κατακτά το Χόλιγουντ και, σύμφωνα με πασαρέλες και ιστοσελίδες μόδας του εξωτερικού, εξελίσσεται στη νέα τάση της μόδας γι' αυτή την άνοιξη. Σταματήστε λοιπόν να γελάτε όταν βλέπετε πέδιλα, σανδάλια και γόβες με κάλτσες και μελετήστε τις προτάσεις των ειδικών της μόδας, για κάθε ώρα της ημέρας, ώστε στις εξόδους σας να μην είστε ντεμοντέ.

Αν δεν σας πείθουν οι προτεινόμενοι συνδυασμοί κάλτσας με σανδάλι, μπορεί να αλλάξετε γνώμη αν τα δείτε φορεμένα στα πόδια διάσημων, όπως η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, γνωστή από τη δημοφιλή σειρά Sex & The City, οι δίδυμες αδελφές Μέρι Κέιτ και Άσλεϊ Όλσεν ή η τραγουδίστρια Ρίτα Όρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ