Τι είναι ελευθερία; -Υμνος στο πιο πολύτιμο αγαθό, μέσα από τις φωτογραφίες ανθρώπων από όλο τον κόσμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι είναι ελευθερία; -Υμνος στο πιο πολύτιμο αγαθό, μέσα από τις φωτογραφίες ανθρώπων από όλο τον κόσμο [εικόνες]

Τι είναι ελευθερία; -Ωδή στο πιο πολύτιμο αγαθό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ίσως από τις δυσκολότερες ερωτήσεις. Τι είναι η ελευθερία; Ο καθένας την ορίζει διαφορετικά. Οχι μόνο περιγράφοντάς την με λόγια, αλλά προσπαθώντας να την απεικονίσει κιόλας.

Το BBC ζήτησε από τους αναγνώστες της ιστοσελίδας του να ορίσουν οι ίδιοι αυτό το υπέρτατο αγαθό. Η ανταπόκριση ήταν άμεση, καθώς έφτασαν φωτογραφίες από όλο τον κόσμο, με διαφορετικές ερμηνείες της ελευθερίας.

Για κάποιους, είναι ο χορός, τα ταξίδια ή ο άγριος καλπασμός ενός αλόγου στη φύση. Για άλλους, είναι η απεικόνιση ενός ανθρώπου απόλυτα ικανοποιημένου με τα όσα έχει ή μία βουτιά στη θάλασσα. Αρκετοί επέλεξαν πιο κυριολεκτικές «απαντήσεις», όπως μία εικόνα από τα χαρακώματα των διαδηλωτών στο Κίεβο και η φωτογραφία ενός μικρού ανοίγματος στην πόρτα, του μοναδικού παράθυρου προς τον έξω κόσμο για τους κρατούμενους μίας φυλακής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις φωτογραφίες ελευθερία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ