Σταμάτης: Αυτόκλητος υπερασπιστής της Χρυσής Αυγής ο Τσίπρας - iefimerida.gr

Σταμάτης: Αυτόκλητος υπερασπιστής της Χρυσής Αυγής ο Τσίπρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αυτόκλητο και ευκαιριακό συνήγορο της Χρυσής Αυγής» αποκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα, ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, κλιμακώνοντας την αντιπαράθεση της κυβέρνησης με την αξιωματική αντιπολίτευση για το θέμα Μπαλτάκου.
Δεν κατάλαβα τι εννοούσε ο κ. Τσίπρας, όταν χθες ζήτησε την παραίτηση των Υπουργών κ.κ. Δένδια και Αθανασίου. Υιοθετεί τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, ότι «τάχα» οι δικαστικές διώξεις των στελεχών της είναι αποτέλεσμα σκευωρίας των δύο υπουργών;», αναφέρει σε γραπτή του ανακοίνωση ο κύριος Σταμάτης.
Ο υπουργός Επικρατείας, καλεί τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να πει δημόσια, ευθέως και χωρίς μισόλογα αν «κατηγορεί, την κυβέρνηση και τη Δικαιοσύνη πως συντονίστηκαν και με αθέμιτους τρόπους μεθόδευσαν την ποινική δίωξη των μελών ενός δημοκρατικού κόμματος που ασκούσαν με σύννομο τρόπο τα συνταγματικά τους δικαιώματα.»
Αν αυτή είναι η άποψη του κ. Τσίπρα, οφείλει να την υπερασπιστεί δημόσια και χωρίς μισόλογα, αναλαμβάνοντας και το βάρος της ευθύνης των λόγων του, τονίζει στην ανακοίνωση του ο κύριος Σταμάτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ