Βγήκαν ήδη τα μαχαίρια στο Just the two of us: Εξαλλος ο Βαρθακούρης με την Κορομηλά, απειλεί να φύγει [βίντεο] - iefimerida.gr

Βγήκαν ήδη τα μαχαίρια στο Just the two of us: Εξαλλος ο Βαρθακούρης με την Κορομηλά, απειλεί να φύγει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tα ασταμάτητα γέλια της Ρούλας Κορομηλά μετά την εμφάνιση του Χάρη Βαρθακούρη με την Τέτα στο νέο σόου του ΜΕΓΚΑ έκαναν έξαλλο τον τραγουδιστή, που δεν αρκέστηκε σε μια παρατήρηση κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης αλλά επανήλθε με ... απειλητικά tweets.

Ενώ λοιπόν κατά τη διάρκεια της εκπομπής είπε με ένταση «Ελα ρε Ρούλα» στη συνέχεια έγραψε στο twitter «Τώρα που ήρθα στο σπιτάκι μου, θα πω το εξής: Αν την επόμενη φορά ενώ μιλάω, κάποιος κριτής γελάει δυνατά και δεν με σέβεται, την κάνω!»

Βγήκαν ήδη τα μαχαίρια στο Just the two of us: Εξαλλος ο Βαρθακούρης με την Κορομηλά, απειλεί να φύγει [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Και στη συνέχεια απευθύνθηκε στην παρτενέρ του, γνωστή αισθητικό και μανικιουρίστ Τέτα και της είπε «Τέτα μου γλυκιά μου σε παρακαλώ πολύ αν τύχει και έρθει η Ρούλα στο μαγαζί σου για τα νύχια της φώναξέ με να την αναλάβω εγώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ