Επείγουσα εισαγγελική έρευνα διέταξε η Φάκου για την καταγραφή του Μπαλτάκου από τον Κασιδιάρη - iefimerida.gr

Επείγουσα εισαγγελική έρευνα διέταξε η Φάκου για την καταγραφή του Μπαλτάκου από τον Κασιδιάρη

Επείγουσα εισαγγελική έρευνα διέταξε η Φάκου για την καταγραφή του Μπαλτάκου από
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου και έδωσε εντολή στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλλιόπη Νταγιάνταγια για προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει διαπράξει το αδίκημα της παράνομης καταγραφής ιδιωτικής συνομιλίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας που χαρακτηρίζεται επείγουσα θα κληθεί ως μάρτυρας ο πρώην γγ της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος προκειμένου να καταθέσει για τις συνθήκες λήψης του επίμαχου βίντεο. Οπως έγινε γνωστό αυτό θα γίνει την επόμενη Δευτέρα.

Οσο για τον Ηλία Κασιδιάρη εισαγγελικές πηγές εξηγούσαν ότι δεν μπορεί να τηρηθεί σε βάρος του η αυτόφορη διαδικασία, όπως προβλέπει ο νόμος για κακουργήματα ακόμη και σε βουλευτές, καθώς χρησιμοποίησε το υλικό ως αποδεικτικό μέσο για την σε βάρος του διαδικασία τόσο από τη Βουλή όσο και από τη Δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ