To ΤΙΜΕ προξενεύει τον Πούτιν: Eχετε το νου σας Μοσχοβίτισσες, είναι ξανά στην αγορά - iefimerida.gr

To ΤΙΜΕ προξενεύει τον Πούτιν: Eχετε το νου σας Μοσχοβίτισσες, είναι ξανά στην αγορά

To ΤΙΜΕ προξενεύει τον Πούτιν: Μοσχοβίτισες έχετε το νου σας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την είδηση για την οριστικοποίηση του διαζυγίου του Βλαντιμίρ Πούτιν με τη σύζυγό του Λουντμίλα, έπειτα από 30 χρόνια γάμου, το TIME σήμανε το... συναγερμό για τις ελεύθερες γυναίκες στη Μόσχα. Γιατί έσπευσε να τους ανακοινώσει πως ο Ρώσος πρόεδρος είναι ξανά στην «αγορά».

Αυτός ήταν ο τίτλος του σχετικού άρθρου στην ιστοσελίδα του περιοδικού, το οποίο... προξενεύει τον Πούτιν. «Εργένισσες της Μόσχας έχετε το νου σας στις ιστοσελίδες γνωριμιών για τις φωτογραφίες ενός άνδρα με αρχές φαλάκρας, χωρίς μπλούζα, να βγαίνει από ένα τανκ κρατώντας όπλο, να είναι καβάλα στο άλογο ή σε άλλες αντίστοιχα ανδροπρεπείς ενασχολήσεις. Μπορεί να είναι ο πρόεδρός σας, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, που οριστικοποίησε το διαζύγιό του» γράφει το σχετικό δημοσίευμα.

Βέβαια, σε αυτό γίνεται αναφορά και στις φήμες για τη σχέση του 61χρονου ηγέτη της Ρωσίας με την Αλίνα Καμπάγεβα. Ακούστηκαν για πρώτη φορά το 2008, αλλά οι υποθέσεις για τη φύση των επαφών του με την Ολυμπιονίκη της γυμναστικής ξαναφούντωσαν έπειτα από την είδηση του χωρισμού του με την Λουντμίλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ