Με αυτούς τους τύπους γελάει πια όλη η χώρα -Οι νέοι κωμικοί που έγιναν celebrities κάνοντας θραύση στο Youtube [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Με αυτούς τους τύπους γελάει πια όλη η χώρα -Οι νέοι κωμικοί που έγιναν celebrities κάνοντας θραύση στο Youtube [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κωμικό πεδίο στην Ελλάδα έχει αλλάξει σημαντικά την τελευταία πενταετία. Ο «ενταφιασμός» της τηλεοπτικής κωμωδίας και η μετακίνηση του ενδιαφέροντος στο διαδίκτυο, με τις πάμπολλες δυνατότητες που αυτό παρέχει, ανέδειξε καθημερινούς ανθρώπους που, χωρίς το φόβο της λογοκρισίας, έκαναν τον κόσμο να ανακαλύψει μια κωμωδία άλλου είδους, πιο άμεση και ελεύθερη.

Αποτέλεσμα: Αυτοί οι ιντερνετικοί κωμικοί, που όπως σημειώνει το Popaganda.gr, έγιναν με το δικό τους τρόπο celebrities. Sold-out περιοδείες, stand-up comedy ανά την Ελλάδα, σταματήματα στο δρόμο από οπαδούς για φωτογραφίες και κουβεντούλα, επίμονα σχόλια στα διάφορα κοινωνικά μέσα για το πότε στο διάολο θα ανέβει το επόμενο βίντεο (ακόμα και υβριστικού περιεχομένου από haters). Ακόμα και διάφορες διαφημιστικές εταιρείες εμπνεύστηκαν από τη δημοτικότητα και το ιδιαίτερο στυλ αυτών των βίντεο και κυκλοφόρησαν διαφημίσεις παρόμοιου ύφους, επισφραγίζοντας ότι, ναι, είναι πράγματι το «Next Big Thing» στα μέσα και την εγχώρια κωμωδία.

Το Popaganda.gr, μίλησε με μερικούς από τους επιφανέστερους εκπροσώπους της ελληνικής youtubeικής κωμωδίας, οι οποίοι απάντησαν σε ερωτήσεις ποικίλης ύλης με τον τρόπο τους για τους εαυτούς τους, για το τώρα και για υποθετικά σενάρια.

Διαβάστε τις συνεντεύξεις των Κοντοπίδη, Μikeius, NightpowerGR, Kώστα Μαλλιάτση Σάλα, Dourvas Bros και Jeremy στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ