Θανάσιμα σαγόνια -Στην Αυστραλία, καρχαρίας άρπαξε γυναίκα ενώ κολυμπούσε μπροστά στα μάτια των έκπληκτων λουόμενων - iefimerida.gr

Θανάσιμα σαγόνια -Στην Αυστραλία, καρχαρίας άρπαξε γυναίκα ενώ κολυμπούσε μπροστά στα μάτια των έκπληκτων λουόμενων

Θανάσιμα σαγόνια -Στην Αυστραλία καρχαρίας άρπαξε γυναίκα ενώ κολυμπούσε μπροστά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνή από ταινία θρίλερ και επιστημονικής φαντασίας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το περιστατικό τρόμου που έζησαν λουόμενοι σε ακτή της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μία άτυχη γυναίκα 60ετών από επίθεση καρχαρία, ο οποίος στην κυριολεξία την άρπαξε και την εξαφάνισε.

Η γυναίκα, που πιστεύεται πως ήταν ετών 63 χρονών, κολυμπούσε με άλλους κολυμβητές στην περιοχή Tathra όταν σημειώθηκε η επίθεση. «Υπάρχουν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το περιστατικό» ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το δίκτυο ABC News οι Αρχές απέκλεισαν την περιοχή, ενώ σκάφη και ελικόπτερα έκαναν έρευνες αναζητώντας τη γυναίκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ