Νεαρός πίστεψε ότι θα γίνει πλούσιος πηγαίνοντας γυμνός στη ζούγκλα αλλά μια ύαινα του «στέρησε» τα γεννητικά του όργανα - iefimerida.gr

Νεαρός πίστεψε ότι θα γίνει πλούσιος πηγαίνοντας γυμνός στη ζούγκλα αλλά μια ύαινα του «στέρησε» τα γεννητικά του όργανα

Νεαρός πίστεψε ότι θα γίνει πλούσιος πηγαίνοντας γυμνός στη ζούγκλα αλλά μια ύαι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Ζάμπια όπου ένας νεαρός από το Μαλάουι έπεσε θύμα επίθεσης από ύαινα, αλλά μάλλον πήγαινε γυρεύοντας.Ο Σαμαγκενί Ζούλου, από το Μαλάουι, αφηγήθηκε στους Times of Zambia την απίστευτη ιστορία του, τονίζοντας ότι βρέθηκε ολόγυμνος στη ζούγκλα επειδή ένας σαμάνος του είπε ότι έτσι θα γίνει πλούσιος.
Ωστόσο, κατά την περιπέτειά του βρέθηκε αντιμέτωπος με μια ύαινα η οποία άρχισε να μασάει τα δάχτυλά του και τελικά τα γεννητικά του όργανα.

«Ηρθε μια ύαινα και άρχισε να μασάει τα δάχτυλά μου και κατόπιν τα γεννητικά μου όργανα», είπε στην εφημερίδα ο Ζούλου.

Ο νεαρός είχε συμφωνήσει να βγει γυμνός στη ζούγκλα με την ελπίδα ότι θα γινόταν πλούσιος, όπως του είχε υποσχεθεί ένας ντόπιος σαμάνος. Δέχτηκε την επίθεση της ύαινας την 24η Μαρτίου κοντά στη μεθοριακή πόλη Τσιπάτα.

Μια νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε ο Σαμαγκένι είπε ότι ο τραυματίας πήρε εξιτήριο την Δευτέρα και επέστρεψε στο Μαλάουι, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του. «Θα πρέπει να καθαρίζει τις πληγές του, όμως η κατάστασή του είναι σταθερή», εξήγησε.

Οι παραδοσιακοί θεραπευτές, που είναι ταυτόχρονα πνευματικοί ηγέτες και μάγοι, έχουν μεγάλη επιρροή τόσο στο Μαλάουι, όσο και στη γειτονική Ζάμπια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ