Σαμαράς: Δεν έχει θέση στην κυβέρνηση ο Μπαλτάκος - iefimerida.gr

Σαμαράς: Δεν έχει θέση στην κυβέρνηση ο Μπαλτάκος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν γνωρίζω το θέμα, αλλά εάν είναι έτσι, δεν έχει θέση στην κυβέρνηση ο κ. Μπαλτάκος. Αυτό δήλωσε προ ολίγου, εξερχόμενος των γραφείων της ΝΔ στη Λ. Συγγρού, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για το θέμα που έχει προκύψει με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης.

Στη Λεωφόρο Συγγρού είναι έξαλλοι με τον Τάκη Μπαλτάκο τόσο για όσα αναφέρει για τον Πρωθυπουργό όσο και για τη στάση του έναντι της Χρυσής Αυγής.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την ψηφοφορία για την άρση ασυλίας πέντε βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε διάλογο του ίδιου με το γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, από τον οποίο φέρεται να προκύπτει ότι ο κ. Μπαλτάκος δηλώνει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος των βουλευτών του κόμματος, μιλάει απρεπώς για τον πρωθυπουργό, και καρφώνει τους δύο Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης ότι παρενέβησαν στην υπόθεση των συλλήψεων των μελών της Χρυσής Αυγής χωρίς να υπάρχουν στοιχεία κατά των βουλευτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ