Ηλικιωμένος έπεσε στη λίμνη Παμβώτιδας -Ανασύρθηκε νεκρός παρά τις συγκλονιστικές προσπάθειες διάσωσής του - iefimerida.gr

Ηλικιωμένος έπεσε στη λίμνη Παμβώτιδας -Ανασύρθηκε νεκρός παρά τις συγκλονιστικές προσπάθειες διάσωσής του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάταιες απέβησαν οι συγκλονιστικές προσπάθειες των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ και των Πυροσβεστών, να επαναφέρουν στη ζωή τον 80χρονο κάτοικο της Βουνοπλαγιάς, με καταγωγή από τη Λάκκα Σούλι στην Ηπειρο, που για άγνωστους λόγους, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, βρέθηκε στα νερά της λίμνης Παμβώτιδας.

Οι αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο είδαν τον 80χρονο στην επιφάνεια της λίμνης, ο οποίος διατηρούσε όμως τις αισθήσεις του.

Η Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία ανταποκρίθηκαν άμεσα και ένας πυροσβέστης έπεσε στο νερό, βγάζοντας έξω τον 80χρονο.

Όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, το πρωτόκολλο τηρήθηκε απόλυτα, όμως παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που κράτησαν περίπου μία ώρα, γράφει το epirusonline.gr και η εφημερίδα Ελευθερία, δεν κατέστη εφικτή η επαναφορά του 80χρονου στη ζωή.

Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στην αυτοκτονία, ωστόσο κανείς δε μπορεί να πει το παραμικρό με βεβαιότητα. Στα ρούχα του 80χρονου δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα, ειδικά από τότε που έχασε τη γυναίκα του, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, και έδειχνε πως δεν έχει ξεπεράσει το χαμό της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ