Ο ανατρεπτικός γάμος της Σοφίας Καρβέλα -Φορώντας ένα κοστούμι και με τον γιο της στην αγκαλιά, παντρεύτηκε τον καλό της [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο ανατρεπτικός γάμος της Σοφίας Καρβέλα -Φορώντας ένα κοστούμι και με τον γιο της στην αγκαλιά, παντρεύτηκε τον καλό της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνοδεία του γιου της και χωρίς νυφικό, αλλά με ένα υπέροχο κοστούμι ανέβηκε τα σκαλιά του Δημαρχείου της Νέας Υόρκης, η κόρη της Αννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, Σοφία, για να ενώσει τη ζωή της με τον σύντροφό της Θανάση Πανουργιά.

Σε μια τελετή που δεν θύμιζε σε τίποτα άλλες αντίστοιχες που χαρακτηρίζονται από υπερβολή, η κόρη της Αννα Βίσση με τον σύντροφό της, παντρεύτηκαν έχοντας στο πλευρό τους φυσικά το γιο τους και ελάχιστους φίλους, όχι όμως και τους γονείς τους.

Ανατρεπτική και η εμφάνιση της νύφης η οποία για την περίσταση προτίμησε ένα λευκό παντελόνι με ένα ροζ πουκάμισο, συνδυασμένα με ένα καφετί σακάκι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ