Γιατί ο Γιάννης Πάριος «καρφώνει» τον γιο του: «Είναι τρελό αυτό το παιδί» - iefimerida.gr

Γιατί ο Γιάννης Πάριος «καρφώνει» τον γιο του: «Είναι τρελό αυτό το παιδί»

Γιατί ο Γιάννης Πάριος «καρφώνει» τον γιο του: «Είναι τρελό αυτό το παιδί»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τραγουδιστής του έρωτα μίλησε με αιχμές για τα talent shows, με αφορμή την συμμετοχή του γιου του Χάρη Βαρθακούρη, στο «Just The Two Of Us».

Ο Γιάννης Πάριος δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη της εκπομπής «Το Πρωινό» ότι «Η γνώμη μου για τα talent shows δεν είναι η καλύτερη εδώ που τα λέμε δεν θέλω να γίνονται αυτά τα show εκτελεστικά αποσπάσματα των ονείρων, των νέων παιδιών που πάνε εκεί. Είναι άλλες οι εποχές, οι εταιρείες έχουν κλείσει οι περισσότερες, δεν έχουν την τύχη την δική μας, γιατί ήμασταν τυχεροί να λέμε και του στραβού το δίκιο, τότε λέγανε να ακούσουμε, τώρα λένε να δούμε». Επειτα, σε ερώτηση για το εάν έχει ξεχωρίσει κάποιον αποκάλυψε πως, «Υπάρχουν ναι, δεν θέλω να ονοματίσω γιατί θα αδικήσω κάποιον».

Ωστόσο, αναφερόμενος στην συμμετοχή του Χάρη Βαρθακούρη, η οποία ανακοινώθηκε λίγες εβδομάδες νωρίτερα, είπε χαριτολογώντας «Θα το δω και θα σου πω, είναι τρελό αυτό το παιδί, του αρέσουν αυτά, είναι πολύ ταλαντούχος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ