Συνελήφθη ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας σε παράνομη χωματερή με οχήματα και οδηγούς «φαντάσματα» - iefimerida.gr

Συνελήφθη ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας σε παράνομη χωματερή με οχήματα και οδηγούς «φαντάσματα»

Συνελήφθη ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας σε παράνομη χωματερή με οχήματα και οδηγού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χειροπέδες πέρασε το πρωί της Τρίτης η αστυνομία στον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας, Θύμιο Κοτζιά, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ρύπανσης του περιβάλλοντος.Προηγήθηκε τηλεφωνική καταγγελία στο κέντρο επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, για παράνομη εναπόθεση αστικών απορριμμάτων στη Λυναριά Ηλείας από δημοτικά απορριμματοφόρα.

Αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα στην περιοχή όπου εντόπισαν τον δήμαρχο ο οποίος τους υπέδειξε δύο απορριμματοφόρα και ένα μηχάνημα (τσάπα) έργων του Δήμου σε μια παραποτάμια περιοχή του Αλφειού.

Εκείνη την ώρα τα οχήματα ήταν ακινητοποιημένα χωρίς να προβαίνουν σε εργασίες, ενώ λίγο πιο πέρα είχε διανοιχτεί τάφρος διαστάσεων 5x6x5 μέτρων.

Αμέσως μετά ο δήμαρχος συνελήφθη και κατασχέθηκαν τα τρία οχήματα του Δήμου, ενώ ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των χειριστών των οχημάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ