Η γλυκιά αμβροσία της Αμπρόζιο -Η Βραζιλιάνα καλλονή αποθεώνει το μπικίνι σε μια επαγγελματική φωτογράφιση [εικόνες] - iefimerida.gr

Η γλυκιά αμβροσία της Αμπρόζιο -Η Βραζιλιάνα καλλονή αποθεώνει το μπικίνι σε μια επαγγελματική φωτογράφιση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεταπήδησε με τα υπέροχα πόδια της, από το χώρο του μόντελινγκ και σε αυτό των επιχειρήσεων. Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο που πρόσφατα κυκλοφόρησε τη δική της σειρά ρούχων, Alé by Alessandra, που έχουν έναν «αέρα» από Βραζιλία και Καραϊβική, επέστρεψε στις φωτογραφίσεις για τις ανάγκες νέας καμπάνιας.

Το 32χρονο σουπερ μόντελ, φόρεσε ένα ολόλευκο μπικίνι, αποκαλύπτοντας μια ωραία τονισμένη φιγούρα καθώς διέσχιζε, για τις ανάγκες της φωτογράφισης, το σετ και στην παραλία δίπλα στον ωκεανό.

Η Βραζιλιάνα Αλεσάντρα χάριζε στους φωτογράφους το θεσπέσιο χαμόγελό της που σίγουρα θα αποτυπωθεί άψογα στις σελίδες των περιοδικών μόδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ