Συμβαίνει και σε δούκισσες -Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε σε γάμο με το παλιό της παλτό, που φορούσε κι άλλη καλεσμένη - iefimerida.gr

Συμβαίνει και σε δούκισσες -Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε σε γάμο με το παλιό της παλτό, που φορούσε κι άλλη καλεσμένη

Συμβαίνει και σε δούκισσες -Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε σε γάμο με το παλιό της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εμφάνιση σε μία κοινωνική εκδήλωση είναι πραγματικός πονοκέφαλος για μερικές γυναίκες, που στέκονται με τις ώρες μπροστά στην ντουλάπα για να επιλέξουν τι θα φορέσουν. Το τελευταίο που θέλουν να τους συμβεί, είναι να κάνουν την ίδια επιλογή με μία άλλη καλεσμένη. Αυτά συμβαίνουν, όμως, ακόμη και στα μέλη μίας βασιλικής οικογένειας.

Η Κέιτ Μίντλετον το βίωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν πήγε σε γάμο με παλτό που είχε επιλέξει και κάποια άλλη καλεσμένη. Ισως η άσημη συμπρωταγωνίστρια της ιστορίας, να ήθελε απλώς να αντιγράψει το στυλ της δούκισσας του Κέμπριτζ, αφού η Μίντλετον είχε ξανακάνει δημόσια εμφάνιση με το εν λόγω μπλε τουίντ παλτό Missoni.

Το... παλιό παλτό -της συλλογής του 2010- που έριξε πάνω της η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ, το είχε φορέσει άλλες δύο φορές. Πού να ήξερε η καημένη η άγνωστη καλεσμένη ότι η δούκισσα συνηθίζει να ανασύρει από τα βάθη της ντουλάπας της τα παλιότερα κομμάτια, για μία κοινωνική εκδήλωση; Και κάπως έτσι την πάτησαν και οι δύο. Τουλάχιστον, όμως, η εν λόγω κυρία έγινε διάσημη χάρη στην κοινή στιλιστική επιλογή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ