Στέλεχος εταιρείας κλέβει 7 εκατ. δολάρια για να κάνει πολυτελή ζωή [εικόνες] - iefimerida.gr

Στέλεχος εταιρείας κλέβει 7 εκατ. δολάρια για να κάνει πολυτελή ζωή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ααρον Τόμας, 26 ετών, απολύθηκε από διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Oakmont Trading Ltd, η οποία του ζητάει πίσω 7 εκατ. δολάρια.


Ο Τόμας κατηγορείται ότι έκλεψε τα χρήματα για να διάγει πολυτελή βίο στον οποίο συγκαταλέγονται ένα ενοίκιο 14.500 δολάρια το μήνα για το διαμέρισμά του στο Μανχάταν, 121.000 δολάρια για ένα ρολόι, 30.000 δολάρια για να νοικιάσει ένα πολυτελές γιότ και ιδιωτικό τζετ για την οικογένεια της αρραβωνιαστικιάς του.
Ο Τόμας ήθελε μια χάι κλας ζωή για τον ίδιο και για τις φιλενάδες του, αφού το δαχτυλίδι αρραβώνων που αγόρασε για την Βραζιλιάνα φίλη του, από το κατάστημα Tiffany, κοστίζει 171.000 δολάρια, όπως αναφέρουν οι δικηγόροι της εταιρείας η οποία του υπέβαλε μήνυση. Η εταιρεία του εκμεταλλεύεται σίδηρο σε ορυχεία της Βραζιλίας και έχει έδρα το Λονδίνο.
«Κατά τη διάρκεια διακοπών στην Καραϊβική, ο Τόμας, η αρραβωνιαστικιά του και η οικογένειά της νοίκιασαν πολυτελές γιότ και ιδιωτικό αεροπλάνο τα οποία κόστισαν 30.000 δολάρια και πληρώθηκαν από την εταιρεία» αναφέρει η μήνυση.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα New York Post ο Τόμας δήλωσε ότι σκόπευε να αλλάξει τρόπο ζωής και αρνήθηκε να σχολιάσει τη μήνυση της εταιρείας του.
Για ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας ξόδεψε 91.000 δολάρια, τον Μάιο του 2013, ενώ έδωσε 121.000 δολάρια για ένα ρολόι Rolex και ένα Hubot.

Το ρολόι του

Στέλεχος εταιρείας κλέβει 7 εκατ. δολάρια για να κάνει πολυτελή ζωή [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Τόμας με και χωρίς γενάκι

Στέλεχος εταιρείας κλέβει 7 εκατ. δολάρια για να κάνει πολυτελή ζωή [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Στέλεχος εταιρείας κλέβει 7 εκατ. δολάρια για να κάνει πολυτελή ζωή [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το δαχτυλίδι στην αρραβωνιαστικιά

Στέλεχος εταιρείας κλέβει 7 εκατ. δολάρια για να κάνει πολυτελή ζωή [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ