Η πριγκίπισσα Καρολίνα έρχεται στη Σπετσοπούλα – Το φλερτ της με τον Φίλιππο Νιάρχο - iefimerida.gr

Η πριγκίπισσα Καρολίνα έρχεται στη Σπετσοπούλα – Το φλερτ της με τον Φίλιππο Νιάρχο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπήρξε καλλονή, την κυνήγησαν ανελέητα οι παπαράτσι. Η πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό είχε δεσμό με τον Ελληνα κληρονόμο Φίλιππο Νιάρχο, λάτρεψε την Ελλάδα και εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να την επισκέπτεται.

Γράφει χαρακτηριστικά η Σίβυλλα στο Βήμα:
«Η πριγκίπισσα που στα είκοσί της έκανε έξαλλους τους Ρενιέ και την Γκρέης όταν φωτογραφιζόταν με προκλητικά μπικίνι στην αγκαλιά του brutal, καλογυμνασμένου, διάσημου Αργεντινού τενίστα Γκιγιέρμο Βίλλας. Μετά δημιούργησε δεσμό με τον Φίλιππο Νιάρχο. Μέγας playboy και εκείνος και σίγουρα από τους πλέον πολύφερνους γαμπρούς του πλανήτη…


Ο Φίλιππος και το φλερτ στο κατάστρωμα του “Atlantis”
H μεγαλύτερη κόρη του Ρενιέ έτρεφε αδυναμία στην Ελλάδα και τους γοητευτικούς, πάμπλουτους συμπατριώτες μας. Γνώριζε τον πρωτότοκο γιο του μεγιστάνα Σταύρου Νιάρχου από τότε ακόμα που ήταν παιδί. Ο Greek tycoon επισκεπτόταν άλλωστε πολύ συχνά το Μονακό με το πρώτο “Atlantis” (αργότερα κατασκευάστηκε το “Atlantis II”). Τα παιδιά του Φίλιππος, Σπύρος, Μαρία, Κωνσταντίνος ήταν πάντα μαζί του στο yacht. Είτε στο πλευρό του Σταύρου βρισκόταν η μητέρα των παιδιών του Ευγενία Λιβανού είτε η Σαρλότ Φορντ ή η Έλεν Ροσά και η Φιριάλ της Ιορδανίας.


Το φλερτ του Φίλιππου στην Καρολίνα ήταν διακριτικό. Πήγαιναν σε parties στο Παρίσι, την Γενεύη, το St.Moritz μαζί με άλλους γιους πλουσίων οικογενειών. Η επίσημη εμφάνισή τους έγινε στο γάμο της Μαρίας Νιάρχου με τον playboy Άλεξ Σεβασσύ. Η ερωτική ιστορία δεν κράτησε πολύ… Καρολίνα και Φίλιππος παραμένουν όμως μέχρι σήμερα στενοί φίλοι. Η πριγκίπισσα κάθε καλοκαίρι βρίσκεται στην Σπετσοπούλα των Νιάρχων. Έτσι και φέτος. Το πανέμορφο ιδιωτικό νησί την περιμένει…».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ