Διακινούσε φωτογραφίες και βίντεο παιδικής πορνογραφίας - iefimerida.gr

Διακινούσε φωτογραφίες και βίντεο παιδικής πορνογραφίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περισσότερα από 250 αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας κατείχε 52χρονος ναυτικός, ο οποίος συνελήφθη στην Κέρκυρα από αστυνομικούς της δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Οι Αρχές εντόπισαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη και διαπίστωσαν ότι χρησιμοποιούσε εξειδικευμένο διαδικτυακό πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων παιδικής πορνογραφίας.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του στην Κέρκυρα, με τη συνδρομή αστυνομικών της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, βρέθηκαν αποθηκευμένα σε επτά σκληρούς δίσκους ηλεκτρονικού υπολογιστή πάνω από 250 αρχεία με φωτογραφίες και βίντεο, που απεικονίζουν έφηβους και παιδιά σε σεξουαλικές πράξεις.

Ο 52χρονος θα οδηγηθεί με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Η υπόθεση αυτή αποκαλύπτεται μόλις ένα 24ωρο μετά τη σύλληψη 35χρονου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατείχε 30 χιλιάδες αρχεία με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για το μεγαλύτερο σε μέγεθος υλικό που έχουν εντοπίσει μέχρι σήμερα οι αρχές στη Βόρεια Ελλάδα σε ένα μόνον άτομο.

Οι παραπάνω συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο ερευνών που διενεργούν το τελευταίο διάστημα αστυνομικοί της δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ