Το καινούριο σακίδιο του Σταύρου Θεοδωράκη και το αινιγματικό σημειωματάριο [εικόνες] - iefimerida.gr

Το καινούριο σακίδιο του Σταύρου Θεοδωράκη και το αινιγματικό σημειωματάριο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Το καινούριο σακίδιο του Σταύρου Θεοδωράκη και το αινιγματικό σημειωματάριο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Φόκους στα αξεσουάρ, κρυφές ματιές σε στιγμές εργασίες, ο λογαριασμός του Ποταμιού στο instagram δικαιώνει τη κινέζικη φράση «μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις». Ακολουθώντας τις περιοδείες του Σταύρου Θεοδωράκη ανά την Ελλάδα, ενόψει των Ευρωεκλογών, υπάρχουν εικόνες που ο πρώην δημοσιογράφος και νυν αρχηγός κόμματος, άλλοτε γνωρίζει και άλλοτε όχι, ότι φωτογραφίζεται.

Η πλέον πρόσφατη ανάρτηση από την Πάτρα τον δείχνει να προχωρά με την βαλίτσα των περιοδειών και το σήμα κατατεθέν το σακίδιο, που όμως μοιάζει καφέ δερμάτινο – δεν έχει σχέση με το γνωστό μαύρο που γνωρίζαμε και που είχε μαζί του, ακόμη και πάνω στο τραπέζι της παρουσίασης του κόμματος Το Ποτάμι.

Το καινούριο σακίδιο του Σταύρου Θεοδωράκη και το αινιγματικό σημειωματάριο [εικόνες] | iefimerida.gr 1



Πολλές εικόνες επικεντρώνουν στις στιγμές εργασίας του Σταύρου Θεοδωράκη και στα απαραίτητα του εργαλεία δουλειάς που είναι ένα μικρό λαπτοπ, το μαύρο σημειωματάριο Moleskin – το αγαπημένο του Χέμινγουέι σύμφωνα με την ίδια την φίρμα.Υπάρχει επίσης ένα μικρότερο κόκκινο που χωράει και στην τσέπη του και τις εφημερίδες της ημέρας με πρώτη πρώτη τα ΝΕΑ.

Το καινούριο σακίδιο του Σταύρου Θεοδωράκη και το αινιγματικό σημειωματάριο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Το καινούριο σακίδιο του Σταύρου Θεοδωράκη και το αινιγματικό σημειωματάριο [εικόνες] | iefimerida.gr 3



Συχνά απομονώνεται, όπου βρει προκειμένου να τσεκάρει τα μέιλ ή να ελέγξει τις σημειώσεις για την επόμενη ομιλία του αφού με εξαίρεση τα Χανιά, την παρθενική έξοδο στο κοινό, έκτοτε μιλά πάντα χωρίς χαρτιά.

Οι φωτογραφίες μέσα στο αυτοκίνητο ή το βανάκι κυριαρχούν, ενώ συχνά παίρνει και ο ίδιος το τιμόνι, στιγμές που φαίνεται πως αγαπούν ιδιαίτερα οι συνεργάτες του που ανεβάζουν αρκετές φωτογραφίες στο instagram από τις διαδρομές αυτές.

Το καινούριο σακίδιο του Σταύρου Θεοδωράκη και το αινιγματικό σημειωματάριο [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Το καινούριο σακίδιο του Σταύρου Θεοδωράκη και το αινιγματικό σημειωματάριο [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ