O Λαφαζάνης ήθελε να ρίξει σφαλιάρες σε γυναίκα υπουργό, επειδή έβρισε τον Παπανδρέου - iefimerida.gr

O Λαφαζάνης ήθελε να ρίξει σφαλιάρες σε γυναίκα υπουργό, επειδή έβρισε τον Παπανδρέου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απρόσμενος υπερασπιστής του Γιώργου Παπανδρέου έγινε, το βράδυ της Κυριακής, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, που σκέφτηκε ακόμη και να χειροδικήσει σε βάρος γυναίκας υπουργού, που εξοργίστηκε με τον πρώην πρωθυπουργό.

Γράφει χαρακτηριστικά ο Βηματοδότης:

«Για να αποκατασταθεί η αλήθεια, οφείλω να αναφέρω ότι πρώτη η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου ήταν αυτή (και όχι ο κ. Ευ. Βενιζέλος) που όταν άκουσε το «όχι» (στη δεύτερη ανάγνωση του καταλόγου ψηφοφορίας) του κ. Παπανδρέου στο άρθρο για τις τράπεζες σηκώθηκε από τη θέση της λέγοντάς του: «Δεν ντρέπεσαι, ντροπή σου, δεν ξέρεις τι σου γίνεται». Και ποιος νομίζετε ότι ενοχλήθηκε από τη στάση της κυρίας Χριστοφιλοπούλου; Ο κ. Π. Λαφαζάνης. «Ετσι μου ερχόταν, όταν την είδα να μιλάει μ' αυτόν τον τρόπο σ' έναν πρώην πρωθυπουργό, να σηκωθώ και να την πλακώσω στις... σφαλιάρες» είπε στους δημοσιογράφους.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ