Για να πάει κανείς στην Κριμαία χρειάζεται πλέον ρωσική βίζα - iefimerida.gr

Για να πάει κανείς στην Κριμαία χρειάζεται πλέον ρωσική βίζα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την σύνδεση της Κριμαίας με τη Ρωσία, οι κάτοικοι εφοδιάστηκαν με ρωσικά διαβατήρια και τα περισσότερα καταστήματα χρησιμοποιούν το ρούβλι στις συναλλαγές τους.


Οι ξένοι που επιθυμούν να επισκεφθούν την Κριμαία, θα πρέπει στο εξής να εφοδιάζονται με ρωσική βίζα την οποία μπορούν να ζητούν από τα προξενεία της Ρωσίας, όπως ανακοίνωσε την Δευτέρα ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών. «Στο πλαίσιο της ενσωμάτωσης της Κριμαίας και της Σεβαστούπολης στην ρωσική ομοσπονδία, οι ξένοι επισκέπτες πρέπει να βγάζουν βίζα από τα ρωσικά προξενεία» δήλωσε ο Ρώσος υπουργός, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Itar-Tass.
«Για όσους ξένους θέλουν να αποχωρήσουν από την Κριμαία και δεν διαθέτουν βίζα, θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με τον εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, που βρίσκεται στη Συμφερόπολη» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βίζα προσάρτηση ΚΡΙΜΑΙΑ ρωσική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ