Η στιγμή που ο Βενιζέλος βρίζει τον Απόστολο Κακλαμάνη μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής [βίντεο] - iefimerida.gr

Η στιγμή που ο Βενιζέλος βρίζει τον Απόστολο Κακλαμάνη μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στιγμή που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος επιτίθεται στον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη, βρίζοντάς τον, μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής, κατέγραψαν οι κάμερες που υπάρχουν στην αίθουσα.

Το περιστατικό συνέβη μετά τη διαφοροποίηση του κ. Κακλαμάνη από την επίσημη γραμμή του ΠΑΣΟΚ στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, ο οποίος ψήφισε «παρών» στο άρθρο 2 που αφορούσε τις τράπεζες.

Σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες, ο κ. Βενιζέλος με το που ψήφισε «παρών» στο δεύτερο άρθρο ο κ.Κακλαμάνης, και ενώ προηγουμένως είχε δηλώσει «παρών» στο άρθρο 1 ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος πλησίασε τον πρώην πρόεδρο της Βουλής και του είπε : «Είσαι το ίδιο πο...όγερος όπως ο συνονόματός σου».

Στο βίντεο, πάντως, φαίνεται ξεκάθαρα ο εκνευρισμός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι συνομιλεί σε υψηλούς τόνους με τον κ. Κακλαμάνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ