Απολαυστικό: 17χρονη θαυμάστρια κάνει πρόταση στον Αντετοκούνμπο! [βίντεο] - iefimerida.gr

Απολαυστικό: 17χρονη θαυμάστρια κάνει πρόταση στον Αντετοκούνμπο! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σερένα Γκόρντον είναι μια 17χρονη τυπική Αμερικανή πιτσιρίκα που ζει κι αναπνέει για τον σχολικό χορό αποφοίτησης από το λύκειο, όπως οι περισσότερες συνομήλικές της.


Το prom dance, είναι μια γιορτή που γίνεται προς το τέλος της σχολικής χρονιάς στις ΗΠΑ και τα κορίτσια περιμένουν από τους καβαλιέρους τους, οι οποίοι πρέπει να είναι από 17 έως 21 ετών να τους προτείνουν να τις συνοδεύσουν στον χορό.
Η Σερένα περιμένει λοιπόν τον δικό τους πρίγκιπα να φορέσει το καλά του, να πάρει την ανθοδέσμη του και να πάει να της χτυπήσει το κουδούνι, για να τη συνοδεύσει στο χορό και αυτός είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Η 17χρονη μαθήτρια που είναι λάτρης του μπάσκετ, δηλώνει η μεγαλύτερη θαυμάστρια του «Κούνμπο», τον θεωρεί τεράστιο ταλέντο κι έχει φτιάξει ένα βίντεο στο youtube στο οποίο απαριθμεί 34 λόγους (σ.σ.: το νούμερο της φανέλας του στους Μπακς) για τους οποίους ο «Greek freak» πρέπει να ενδώσει και να της πει το «ναι».
Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι λατρεύει την ελληνική μυθολογία, τον θεωρεί κούκλο, γνωρίζει ότι του αρέσει η θάλασσα και τον καλεί να κολυμπήσουν στις παραλίες του Μαϊάμι και του κάνει κοπλιμέντα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ