Αιματηρή επίθεση στη Κένυα -Εξι νεκροί και πολλοί τραυματίες σε έκρηξη στο Ναϊρόμπι - iefimerida.gr

Αιματηρή επίθεση στη Κένυα -Εξι νεκροί και πολλοί τραυματίες σε έκρηξη στο Ναϊρόμπι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξι νεκροί και πολλοί τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός έκρηξηςη που σημειώθηκε τη Δευτέρα σε περιοχή του Ναϊρόμπι, ανέφερε το Εθνικό Κέντρο για την Αντιμετώπιση Καταστροφών της Κένυας (NDOCKenya).

Ωστόσο, μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής την ευθύνη για τη σημερινή επίθεση.

Στο παρελθόν η σομαλική ισλαμιστική ομάδα αλ Σεμπάαμπ είχε κατηγορηθεί για παρόμοιες επιθέσεις, ενώ είχε αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση τον περασμένο Σεπτέμβριο σε εμπορικό κέντρο του Ναϊρόμπι, όπου έχασαν τη ζωή τους 67 άνθρωποι.

«Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή για την άφιξη των υπηρεσιών αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης», ανέφερε το NDOCKenya σε ανάρτησή του στο Twitter, ενώ πρόσθεσε αργότερα πως 9 άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά εξαιτίας της έκρηξης.

Ο διοικητής ενός αστυνομικού τμήματος του Ναϊρόμπι, ο Μπένσον Κιμπούι δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι είναι πιθανό να σημειώθηκαν δύο εκρήξεις ενώ είπε ότι ο επιβεβαιωμένος αριθμός των νεκρών ανέρχεται μέχρι στιγμής στους 5.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ