Ερχεται ο πρώτος διάσημος γκέι γάμος στη Βρετανία -Ποιος μεγάλος ποπ σταρ ανταλλάσσει όρκους τον Μάιο - iefimerida.gr

Ερχεται ο πρώτος διάσημος γκέι γάμος στη Βρετανία -Ποιος μεγάλος ποπ σταρ ανταλλάσσει όρκους τον Μάιο

Ερχεται ο πρώτος διάσημος γκέι γάμος στη Βρετανία -Ποιος μεγάλος ποπ σταρ ανταλλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ώρες μετά τη νομιμοποίηση στη Βρετανία του γάμου μεταξύ προσώπων του ίδιου φύλου, ο διάσημος τραγουδιστής Ελτον Τζον ετοιμάζεται να ανταλλάξει με τον σύντροφό του όρκους αιώνιας αγάπης.

Οπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα ο γάμος του με τον Ντέιβιντ Φέρνις, με τον οποίο διατηρεί ερωτική σχέση από το 2005 και έχουν δύο παιδιά, έχει οριστεί για τον Μάιο, ενώ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο 67χρονος σήμερα σταρ της ποπ σε εκπομπή του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου NBC «Θα το κάνουμε ήσυχα. Αλλά θα είναι χαρά».

«Είμαι υπερήφανος για τη Βρετανία και για τους νόμους που είδαν το φως της ημέρας αφότου είμαστε μαζί», δήλωσε ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε σήμερα, Δευτέρα.

«Αυτός ο νόμος έρχεται, είναι χαρά και θα το γιορτάσουμε. Δεν θα πούμε απλώς 'λοιπόν, αφού έχουμε μια πολιτική ένωση, δεν είναι ανάγκη να παντρευτούμε'. Θα παντρευτούμε», επέμεινε ο Έλτον Τζον.

Από την πλευρά του, ο Ντέιβιντ Φέρνις μιλώντας στην εφημερίδα Las Vegas Review-Journal δήλωσε πως η τελετή θα λάβει χώρα τον Μάιο.

«Νομίζω πως αυτό που θα κάνουμε είναι να πάμε τον Μάιο στο ληξιαρχείο στην Αγγλία με τα παιδιά και δύο μάρτυρες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ