Το αγαπημένο ανέκδοτο του Ντάγκι - iefimerida.gr

Το αγαπημένο ανέκδοτο του Ντάγκι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο οικονομολόγος της Morgan Stanley, Joachim Fels διηγήθηκε πρόσφατα την παρακάτω ιστορία αναφορικά με τον Μάριο Ντράγκι. Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου δείπνου στο Μουσείο Senckenberg της Φρανκφούρτης, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής τράπεζας Μάριο Ντράγκι διηγήθηκε στους παρευρισκόμενους το αγαπημένο του αστείο, έτσι όπως το δημοσιεύει το Business Insider:

«Ενας άντρας χρειάζεται μεταμόσχευση καρδιάς. Του λέει ο γιατρός: 'Μπορώ να σας δώσω την καρδιά ενός πεντάχρονου αγοριού'. 'Πάρα πολύ νέος', του απαντά. 'Τι λέτε για την καρδιά ενός σαραντάχρονου τραπεζίτη;', «δεν έχουν εκείνοι καρδιά'.. 'ενός 70χρονου κεντρικού τραπεζίτη;", συνέχισε ο γιατρό. "Θα την πάρω, γιατί εκείνοι δεν την έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ", απάντησε ο ασθενής». Το άρθρο δεν αποκαλύπει το ποια ήταν η αντίδραση του κοινού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ