«Βγήκε με άδεια από τις φυλακές και με απείλησε με όπλο» [video] - iefimerida.gr

«Βγήκε με άδεια από τις φυλακές και με απείλησε με όπλο» [video]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για δυο ώρες περίπου έδινε κατάθεση ο Απόστολος Γκλέτσος στο αστυνομικό τμήμα Στυλίδας για το νέο επεισόδιο με μέλη της γνωστής συμμορίας, που απόψε εκτός των άλλων απείλησαν και με όπλο αυτή τη φορά το Δήμαρχο Στυλίδας.

Έξω από το αστυνομικό τμήμα οι κάτοικοι ανάστατοι και ανήσυχοι. Όσο περιμέναμε το Δήμαρχο να βγει μας εξιστόρησαν πολλά περιστατικά που έχουν συμβεί κατά καιρούς με "πρωταγωνιστές" πάντα τα συγκεκριμένα πρόσωπα, ωστόσο κανείς δεν θέλησε να μιλήσει μπροστά στην κάμερα.

Ο Απόστολος Γκλέτσος εξερχόμενος του αστυνομικού τμήματος έκανε δηλώσεις, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για τον τρόπο που λειτουργούν οι αρχές, ζητώντας την παρέμβαση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης για να δοθούν απαντήσεις στο θέμα της ατιμωρησίας και της ολιγωρίας των υπηρεσιών σε σχέση με την άκρως παραβατική συμπεριφορά των συγκεκριμένων ατόμων.

Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν ο ένας από τους δράστες που βρίσκεται σε άδεια από τις φυλακές Βόλου να κυκλοφορεί ελεύθερος και ανενόχλητος από την προηγούμενη εβδομάδα, χωρίς να του έχουν ανακαλέσει την άδεια, αν και είναι γνωστό ακόμη και τον εισαγγελέα το προηγούμενο επεισόδιο.

Αίσθηση προκάλεσε, όπως θα δείτε στο τέλος του video, η σιωπή του Απόστολου Γκλέτσου όταν τον ρωτήσαμε για τις διαβεβαιώσεις που είχε από την Αστυνομία.

Έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των τεσσάρων ατόμων

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία σε όλα τα χωριά της Ανατολικής Φθιώτιδας μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, σύμφωνα με την οποία μια ομάδα τεσσάρων ατόμων -γνωστή στην ευρύτερη περιοχή της Στυλίδας- τον απείλησε χρησιμοποιώντας πιστόλι.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις "χτενίζουν" ολόκληρη την περιοχή ψάχνοντας ακόμη και μέσα στα ελαιοπερίβολα. Η επιχείρηση ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες και μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει και έχουν συλλάβει ένα άτομο ρουμανικής καταγωγής, που φέρεται να είχε σχέση με τη συγκεκριμένη ομάδα. Μέχρι το μεσημέρι οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε δεκάδες έρευνες σε σπίτια ή καταλύματα σε τέσσερα χωριά, ενώ αναζητούν τρία άτομα ακόμη και σε αγροτικές περιοχές χωριών της Στυλίδας.

Πριν μια βδομάδα περίπου, τα μέλη της ίδιας ομάδας, που έχουν απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν την αστυνομία, είτε με κλοπές είτε με ναρκωτικά, απείλησαν με επιστολή τον δήμαρχο Στυλίδας «να μην ασχολείται μαζί τους».

Ο Απόστολος Γκλέτσος είχε καταγγείλει το συγκεκριμένο θέμα στην αστυνομία και στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Λαμίας κ. Θεολογίτη, ενώ μετά τη συνάντηση που έγινε στην Εισαγγελία της Λαμίας, ο δήμαρχος Στυλίδας κάλεσε τους πολίτες να υποβάλουν μηνύσεις για κάθε περιστατικό που έπεφτε στην αντίληψή τους, που αφορά τη συγκεκριμένη ομάδα την οποία είχε χαρακτηρίσει ως «συμμορία της Ανατολικής Φθιώτιδας».

ΠΗΓΗ:lamiareport.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ