Γνώρισε τον άντρα της ζωής της σε πτήση και έστειλε tweet στην εταιρεία να τους φέρει κοντά: Φόραγε ένα μπλε πουλόβερ... - iefimerida.gr

Γνώρισε τον άντρα της ζωής της σε πτήση και έστειλε tweet στην εταιρεία να τους φέρει κοντά: Φόραγε ένα μπλε πουλόβερ...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόκειται για μια μοντέρνα ιστορία αγάπης. Μια Νεοϋορκέζα κατάφερε να βρει τον άντρα της ζωής της, παρά το γεγονός ότι τον γνώρισε κατά τη διάρκεια πτήσης και γνώριζε μόνο το μικρό του όνομα.

Η ερωτοχτυπημένη Emily Domesek συνάντησε το ερωτικό της πεπρωμένο κατά τη διάκρεια πτήσης από το Ντάλας στο Κάλγκαρι, των American Airlines.

Το μόνο που κατάφερε να μάθει για το αντικείμενο του πόθου της ήταν το όνομα Clauco, ένας επιχειρηματίας όπως προέκυψε, που φορούσε μπλε πουλόβερ και καθόταν στην πρώτη θέση. Η γυναίκα, που έχει τουλάχιστον 50.000 ακόλουθους στο Twitter, δε μπορούσε να ξεχάσει τον Clauco οπότε επιστράτευσε την τεχνολογία για να τον αναζητήσει.

Ετσι, έστειλε ένα Tweet στις αερογραμμές ζητώντας να γίνουν οι...προξενήτες και να της βρουν τον «μελλοντα σύζυγο της» , όπως έγραψε: «Dear @AmericanAir: just got off my flight with my future husband, but didn't catch his full name. Wanna be match maker», έγραψε σχετικά.

Αρχικά δεν έλαβε απάντηση, οπότε και τουίταρε για δεύτερη φορά. Επειδή όπως η αγάπη τα νικά όλα, υπάληλος της εταιρείας της είπε να επικοινωνήσει με τον τυχερό επιχειρηματία δίνοντάς της τον λογαριασμό στο Twitter του.

Φυσικά η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε έρωτα με την τολμηρή γυναίκα να δηλώνει «το σύμπαν μας έφερε κοντά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Twitter πτήση American Airlines ιστορία αγάπης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ