Το «μυστικό» της πλατείας Βικτωρίας: Το ουζερί του Λάκη με τους μοναδικούς θαλασσινούς μεζέδες που ζηλεύουν και οι ψαροταβέρνες [εικόνες]

Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή συμβαίνουν συνήθως εκτός προγράμματος. Τότε είναι που το μυαλό και το κορμί αναζητά την απόδραση σε αυτό που οι ξένοι ονομάζουν «comfort food», στη θαλπωρή δηλαδή ενός καλομαγειρεμένου πιάτου που θα ξυπνά μνήμες και θα επαναφέρει στο πρόσωπό το χαμένο χαμόγελο.

Μια τέτοια μέρα είναι ιδανική να βρεθείς με παρέα στην Πλατεία Βικτωρίας, σε ένα μικρό γαστρονομικό παράδεισο με το όνομα «Το ουζερί του Λάκη». Για το συγκεκριμένο μαγαζί, όπως σημειώνει το Popaganda.gr, έχουν μιλήσει στο παρελθόν αρκετοί με τα καλύτερα λόγια, ενώ υπάρχουν κάμποσα διθυραμβικά δημοσιεύματα, για τα ολόφρεσκα ψάρια και τα θαλασσινά που σερβίρει, παρόλο που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας κι όχι πλάι στο κύμα όπως ρομαντικά (και αφελώς) «τοποθετούνται» οι ιδανικές ψαροταβέρνες.

Δείτε όλες τις λιχουδιές που μπορεί να γευτεί κανείς στο Ουζερί του Λάκη και το πώς ακριβώς μπορείτε να πάτε στο Popaganda.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ