Η Μιράντα Κερ γυμνή αποκαλύπτει: Είμαι έτοιμη να πειραματιστώ και με γυναίκες [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μιράντα Κερ γυμνή αποκαλύπτει: Είμαι έτοιμη να πειραματιστώ και με γυναίκες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ, τόσο στη φωτογράφιση, όσο και σε σχέση με τα όσα είπε η Μιράντα Κερ στην τελευταία της συνέντευξη δηλώνει έτοιμη να πειραματιστεί με τη σεξουαλικότητά της.

Λίγο μετά το χωρισμό της από τον Ορλάντο Μπλουμ η Μιράντα Κερ φωτογραφήθηκε πιο αισθησιακά αλλά και πιο προκλητικά από ποτέ. Ολόγυμνη με ένα ξεχειλωμένο διαφανές φανελάκι να καλύπτει μόνο τα επίμαχα, το μοντέλο από την Αυστραλία πόζαρε στο φακό του Μάριο Τεστίνο για το περιοδικό GQ.

Βέβαια, η Μιράντα Κερ δεν σταμάτησε τις αποκαλύψεις εκεί. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό δήλωσε έτοιμη να πειραματιστεί με τη σεξουαλικότητά της. «Μ' αρέσουν τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες», δήλωσε η 30χρονη καλλονή και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να πειραματιστώ. Ποτέ μη λες ποτέ!»...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ