Στην Κριμαία ο Ρώσος πρωθυπουργός -Ο Μεντβέντεφ επιθεωρεί τη χερσόνησο με τους υπουργούς του - iefimerida.gr

Στην Κριμαία ο Ρώσος πρωθυπουργός -Ο Μεντβέντεφ επιθεωρεί τη χερσόνησο με τους υπουργούς του

Στην Κριμαία ο Ρώσος πρωθυπουργός -Ο Μεντβέντεφ επιθεωρεί τη χερσόνησο με τους υ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την... επιθεώρηση στη νέα περιοχή που απέκτησε, έχει ξεκινήσει πλέον η Ρωσία. Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ βρίσκεται στη χερσόνησο, μαζί με τους συνεργάτες του, σε ένα «μίνι» υπουργικό συμβούλιο που κάνουν στη Συμφερόπολη.

«Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε την ανάπτυξη στην Κριμαία» έγραψε στο Twitter o Ρώσος πρωθυπουργός, κάνοντας με αυτό τον τρόπο γνωστή την επίσκεψή του στην περιοχή, η οποία δεν είχε ανακοινωθεί. Μαζί του βρίσκονται και μερικοί υπουργοί της ρωσικής κυβέρνησης, ενώ αυτή είναι η πρώτη υψηλόβαθμη επίσκεψη στην επίμαχη χερσόνησο μετά από την προσάρτηση της περιοχής στη Ρωσία.

Στην αντιπροσωπεία στην Κριμαία βρίσκεται και ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης, Ιγκορ Σουβάλοφ. Μαζί με τον Μεντβέντεφ θα επισκεφθούν και τη Σεβαστούπολη, όπου βρίσκεται η βάση του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας, ενώ από εκεί έχει περάσει ήδη ο Σεργκέι Σόιγκου, ο υπουργός Αμυνας που από την περασμένη εβδομάδσα είναι στην Κριμαία και επιθεωρεί στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ