Οταν ο Ελίας Καζάν αποκάλυψε στην σύζυγό του ότι την απάτησε με την Μέριλιν Μονρόε: Ε, δεν είναι και η σεξοβόμβα που διαφημίζουν - iefimerida.gr

Οταν ο Ελίας Καζάν αποκάλυψε στην σύζυγό του ότι την απάτησε με την Μέριλιν Μονρόε: Ε, δεν είναι και η σεξοβόμβα που διαφημίζουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε επιστολές του, ο δημιουργός των ταινιών «Λεωφορείον ο πόθος», «Το λιμάνι της αγωνίας», «Ανατολικά της Εδέμ» και «Αμέρικα, Αμέρικα», εξομολογείται στην γυναίκα του ότι πέρασε μία βραδιά με τη θρυλική σεξοβόμβα Μέριλιν Μονρόε, γράφει τις εντυπώσεις του για εκείνη, και συμβουλεύει τον Μάρλον Μπράντο...να χάσει βάρος.

Τριακόσιες επιστολές στις οποίες ο ελληνικής καταγωγής, Αμερικανός σκηνοθέτης Ελίας Καζάν, έγραφε αυθόρμητα και ωμά τις προσωπικές του εμπειρίες με τους μεγάλους χολιγουντιανούς σταρ της εποχής περιέχει το νέο βιβλίο του εκδοτικού οίκου Νοπφ, με τίτλο «The Selected Letters of Elia Kazan».

Χαρακτηριστικότερη όλων η επιστολή που έστειλε ο σκηνοθέτης στην πρώτη του σύζυγο, Μόλι, με την οποία της εξομολογείται την απιστία του με την Μέριλιν Μονρόε. «Συγγνώμη που πήγα μαζί της και σε πλήγωσα. Δεν ντρέπομαι που με έλκυσε, αλλά δεν είναι και η σεξοβόμβα που διαφημίζουν» έγραψε ο Ελίας Καζάν .«Δεν ήταν απειλή για τη σχέση μας διότι ξέρεις πόσο σε αγαπάω» προσθέτει ο διάσημος σκηνοθέτης και στη συνέχεια εξηγεί στην σύζυγό του ότι η ξανθιά ντίβα τον είχε «ζαλίσει» περιγράφοντας του τη σκληρή κακοποίηση που είχε υποστεί από τον σύζυγό της, Τζο Ντι Μάτζιο, όταν είχε γυρίσει την εμβληματική σκηνή με το λευκό φόρεμα στην ταινία «Εφτά χρόνια φαγούρα». Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι είναι δύσκολο να μην συγκινηθεί κανείς από εκείνη γιατί -όπως έγραψε- η Μέριλιν «Ηταν ταλαντούχα, αστεία, αβοήθητη, ευάλωτη...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ