Με μεγαλύτερη οθόνη το νέο iPhone -Διέρρευσε έγγραφο από τις κατασκευές [εικόνα] - iefimerida.gr

Με μεγαλύτερη οθόνη το νέο iPhone -Διέρρευσε έγγραφο από τις κατασκευές [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις φήμες που θέλουν την Apple να ετοιμάζει δυναμικό χτύπημα στην αγορά των «έξυπνων κινητών», λανσάροντας το iPhone 6 με μεγαλύτερη οθόνη, έρχεται να επιβεβαιώσει έγγραφο που φέρεται να διέρρευσε από την εταιρεία.

Το έγγραφο, που πιστεύεται ότι είναι μια σχηματική αναπαράσταση του iPhone 6, ενισχύει τη φημολογία, αλλά και τις προσδοκίες των καταναλωτών, ότι η επόμενη γενιά των κινητών της Apple, θα έρθει σε δύο μεγέθη: οθόνες 4,7 και 5,5 ιντσών.

H Apple φέρεται να επιχειρεί ένα σημαντικό άλμα μεγέθους στα smartphones. Εγκαινιάζοντας οθόνες 5,5 ιντσών θα είναι η πρώτη εταιρεία που «εισβάλλει» σε μεγαλύτερες συσκευές, τα επονομαζόμενα «phablets». Το δρόμο άνοιξε η Samsung, το 2011, όταν ανακοίνωσε το 5,3 ιντσών τηλέφωνο Galaxy Note. Τη μόδα ακολούθησαν και άλλες κατασκευάστριες εταιρείες όπως η HTC, η Nokia και η LG που παρουσίασαν παρόμοια μεγέθη.Το νέο iPhone 6 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ