Ο Darth Vader θέλει να γίνει πρόεδρος της Ουκρανίας -Υποψήφιος στις εκλογές ο «κακός» από το Star Wars [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Darth Vader θέλει να γίνει πρόεδρος της Ουκρανίας -Υποψήφιος στις εκλογές ο «κακός» από το Star Wars [εικόνες]

Ο Darth Vader θέλει να γίνει πρόεδρος της Ουκρανίας -Οι εκλογές θα έχουν και τον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εκλογές του Μαΐου είναι ένας τρόπος για να πολεμήσει η Ουκρανία τις... σκοτεινές δυνάμεις, αλλά ένας κινηματογραφικός εκπρόσωπός τους διεκδικεί ψήφο. Ο Darth Vader, που ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος πρόεδρος.

Ο «κακός» από τον Πόλεμο των Αστρων, ή τουλάχιστον κάποιος που ντύνεται σαν εκείνον, είχε εμφανιστεί πολλές φορές στην πλατεία Ανεξαρτησίας, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στο Κίεβο. Ο Darth Vader επιλέχθηκε ως επίσημος υποψήφιος του Ουκρανικού Διαδικτυακού κόμματος (UIP), που έγινε γνωστό για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που οργανώνει σε δημόσιους χώρους.

«Εχοντας επικρατήσει στις εσωτερικές διαδικασίες, ο σύντροφος Vader θα είναι ο υποψήφιός μας» ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο ηγέτης του UIP, Ντμίτρι Γκολούμποφ, ο οποίος είχε φυλακιστεί στο παρελθόν για απάτη με πιστωτικές κάρτες.

Με την κλασική στολή, τη μαύρη μάσκα και την κάπα του, ο Darth Vader έχει κάνει διάφορες εμφανίσεις στη χώρα. Οπως τον περασμένο Νοέμβριο, όταν οι πιστοί «στρατιώτες» του από τον κόσμο του Πολέμου των Αστρων τον συνόδευσαν στο δημαρχείο της Οδησσού, όπου αυτοανακηρύχθηκε δήμαρχος. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, είχε ζητήσει και ένα χώρο στο κοντινό πάρκο για να αφήσει το διαστημόπλοιό του.

«Μόνο εγώ μπορώ να κάνω αυτή τη χώρα αυτοκρατορία, ανακτώντας την παλιά της δόξα, τα χαμένα εδάφη και την υπερηφάνεια της», ήταν η δήλωση του Darth Vader, ενώ σύμφωνα με το UIP, ήδη έχουν καταβάλει τα 165.000 ευρώ που απαιτούνται για την υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές οι οποίες θα γίνουν στις 25 Μαΐου.

Ο Darth Vader θέλει να γίνει πρόεδρος της Ουκρανίας -Υποψήφιος στις εκλογές ο «κακός» από το Star Wars [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο Darth Vader θέλει να γίνει πρόεδρος της Ουκρανίας -Υποψήφιος στις εκλογές ο «κακός» από το Star Wars [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο Darth Vader θέλει να γίνει πρόεδρος της Ουκρανίας -Υποψήφιος στις εκλογές ο «κακός» από το Star Wars [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ