Στουρνάρας για Τσίπρα: Μήπως με έπιασε να παίρνω επίδομα για την ενήλικη κόρη μου;

Φαρμάκι έσταξε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος, κατά την τοποθέτησή του για το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την πρόταση μομφής εναντίον του που κατέθεσε νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ.Ο υπουργός Οικονομικών μίλησε για τη συνέπεια της κυβέρνησης η οποία «λειτουργεί αποτελεσματικά για όλους τους μικρόψυχους» προσθέτοντας ότι «η προσπάθεια των Ελλήνων αναγνωρίζεται πλέον διεθνώς από τις αγορές, τα ΜΜΕ και τους εταίρους μας»

Κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δίνει «μάχη οπισθοφυλακών, χαμένη όπως πια» και σημείωσε «Ο κ. Τσίπρας δεν ξέρει να χάνει. Το απέδειξε σήμερα».

Υποστήριξε ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να μην συζητηθεί στο μεθαυριανό Eurogroup το χρονοδιάγραμμα της εκταμίευσης της δόσης τον Μάιο και πρόσθεσε ότι « Η κυβέρνηση λειτουργεί αποστομωτικά για όσους μικρόψυχους επέλεξαν τον λαϊκισμό. Δεν πρέπει να αγνοούμε ότι οι προσπάθειες της χώρας αναγνωρίζονται διεθνώς».

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του με σαφείς αιχμές για την Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς, ο Γιάννης Στουρνάρας τόνισε «Με πιάσανε με την γίδα στη πλάτη; Όχι. Παίρνω επίδομα για την ενήλικη κόρη μου; Όχι».

Φωτογραφία fosphotos

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ