O Μουρίνιο... έσωσε ball boy -Καθυστερούσε να δώσει την μπάλα και έτρεξε να τον γλιτώσει από παίκτη [βίντεο] - iefimerida.gr

O Μουρίνιο... έσωσε ball boy -Καθυστερούσε να δώσει την μπάλα και έτρεξε να τον γλιτώσει από παίκτη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξέσπασε τα νεύρα του για την κακή εμφάνιση της Τσέλσι πάνω σε ένα παιδάκι; Η κίνηση του Ζοζέ Μουρίνιο θα μπορούσε εύκολα να παρεξηγηθεί. Αλλά τελικά, ο Πορτογάλος απλά έσπευσε να σώσει το ball boy από έναν εκνευρισμένο παίκτη του.

Στον αγώνα του Σαββάτου με την Κρίσταλ Πάλας, όπου η Τσέλσι γνώρισε τη απρόσμενη ήττα (1-0), κάποια στιγμή η μπάλα βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο πιτσιρικάς που ήταν επιφορτισμένος με το καθήκον να την επαναφέρει, καθυστέρησε.

Αμέσως ο Μουρίνιο έτρεξε προς τα εκεί και του κούνησε το δάχτυλο, ενώ μετά τον αγκάλιασε και κάτι του είπε. Οπως φαίνεται όμως, δεν ήταν λόγια εκνευρισμού. «Είπα στο ball boy να μην το κάνει αυτό, επειδή διέτρεχε τον κίνδυνο ένας από τους παίκτες μου να τον χτυπήσει ή να χάσει την ψυχραιμία του. Πήγα τρέχοντας για να σταματήσω τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα, επειδή ξέρω πως είναι ένας πολύ συναισθηματικός τύπος. Φοβόμουν μήπως χτυπήσει το παιδί και για αυτό το λόγο πήγα εκεί, για κανέναν άλλο λόγο», εξήγησε ο Πορτογάλος και από το βίντεο φαίνεται πως μάλλον λέει αλήθεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσέλσι ειδήσεις Ζοζέ Μουρίνιο ball boy
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ