Ο πιο μικρός κασκαντέρ του κόσμου - Είναι μόλις τριών ετών αλλά τον ζηλεύουν ακόμη και επαγγελματίες [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο πιο μικρός κασκαντέρ του κόσμου - Είναι μόλις τριών ετών αλλά τον ζηλεύουν ακόμη και επαγγελματίες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζέιμς δεν είναι ένα κανονικό παιδί όπως τα υπόλοιπα τρίχρονα, αλλά ένας μικρός ...υπερήρωας. Διαθέτει δικό του κανάλι στο YouTube και επιδίδεται σε απίστευτες μαγικές κινήσεις και κόλπα.

Υπεύθυνος για την «κατορθώματα» του μικρού είναι ο αγαπημένος του μπαμπάς, ο οποίος εργάζεται ως animator στην εταιρία παραγωγής Dreamworks στο Λος Αντζελες. Ο ευτυχισμένος μπαμπάς τον κινηματογραφεί κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και έπειτα, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία του, κλείνεται στο στούντιο και τα μοντάρει. «Το έκανα κυρίως γιατί ο Τζέιμς είναι πολύ αστείος και διαθέτει αρκετή φαντασία», είπε ο Daniel Hashimoto στην dailynews.

Ο μικρός μπόμπιρας, όπως θα παρακολουθήσετε παρακάτω, μεταμορφώνεται σε πολλούς διαφορετικούς ήρωες μέσα από τα κλιπ, λίγων δευτερολέπτων, που ανεβάζει συχνά ο ταλαντούχος μπαμπάς του. Ηδη χιλιάδες άνθρωποι ακολουθούν το κανάλι του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ