ΣΥΡΙΖΑ: Να στείλουμε από τον δρόμο μήνυμα ανατροπής -ΝΔ: Η Κουμουνδούρου προαναγγέλλει ταραχές - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Να στείλουμε από τον δρόμο μήνυμα ανατροπής -ΝΔ: Η Κουμουνδούρου προαναγγέλλει ταραχές

ΣΥΡΙΖΑ: Να στείλουμε από τον δρόμο μήνυμα ανατροπής -ΝΔ: Η Κουμουνδούρου προαναγ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή αυτή τη φορά τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενόψει του Ecofin .Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, απηύθυνε κάλεσμα στους νέους «να στείλουν από τους δρόμους το μήνυμα ότι η ανατροπή έχει ξεκινήσει», ενόψει της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Τρίτη, την ημέρα δηλαδή της συνεδρίασης που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Ωστόσο, το κάλεσμα αυτό, έλαβε άμεσα «απάντηση» από τη ΝΔ η οποία το χαρακτήρισε «προαναγγελία ταραχών».

Στην ανακοίνωσή της η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «άλλη μια σιδηρόφρακτη 'γιορτή', στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ», σε μια Αθήνα «στην οποία για μια ακόμη φορά οι κλούβες των ΜΑΤ και όλο το οπλοστάσιο των δυνάμεων καταστολής θα αποκλείσει την πόλη».

Το κάλεσμα για την συγκέντρωση ολοκληρώνεται με το σύνθημα «έφτασε ο καιρός να στείλουμε από τους δρόμους το μήνυμα στο νεοφιλελεύθερο προσωπικό της ΕΕ, ότι οι μέρες της ανατροπής τους έχουν ξεκινήσει».
Αμεση ήταν η αντίδραση της ΝΔ, όπου επισημαίνει ότι «η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλει ταραχές στην Αθήνα για τη Σύνοδο ενός κορυφαίου Ευρωπαϊκού οργάνου. Κι ύστερα λένε ότι είναι Ευρωπαϊκό κόμμα...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ