Θύμα απαγωγής η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα-Eκβιάζουν τον σύζυγο της [εικόνες] - iefimerida.gr

Θύμα απαγωγής η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα-Eκβιάζουν τον σύζυγο της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα απαγωγής φέρεται να έπεσε η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα, σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου Νίκου Μπούρα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τα ίχνη της έχουν χαθεί εδώ και μία εβδομάδα. Συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή η σύζυγος του δικηγόρου έφυγε από το σπίτι τους για ένα επαγγελματικό ραντεβού και στη συνέχεια η Θάλεια Χούντα εξαφανίστηκε.

Ο σύζυγος της αντιλήφθηκε πως κάτι περίεργο συνέβαινε καθώς είχαν ραντεβού για φαγητό και εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ. Οι φόβοι του επιβεβαιώθηκαν όταν περίπου στις 9 το βράδυ ο ποινικολόγος δέχθηκε ένα απειλητικό τηλεφώνημα από πρόσωπο το οποίο ισχυρίστηκε ότι έχει απαγάγει την γυναίκα του. Ο άνθρωπος που κάλεσε στο τηλέφωνο, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες εκβίασε τον ποινικολόγο, χωρίς όμως να του ζήτησε λύτρα προκειμένου να αφήσει ελεύθερη.

Ηδη την υπόθεση τη χειρίζεται η Υπηρεσία Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.

Η Θάλεια Χούντα, η οποία ήταν και υποψήφια βουλευτής με τον ΛΑΟΣ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές παντρεύτηκε με τον ποινικολόγο το καλοκαίρι του 2012. Μάλιστα στην εκκλησία την είχε συνοδέψει ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Η δημοσιογράφος διατηρούσε εκπομπή στο κανάλι του Γιώργου Καρατζαφέρη TΗΛΕ ΑΣΤΥ «Διάλογοι με τη Θάλεια Χούντα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ