Σεσίλια, η πρώην του Νικολά Σαρκοζί ζει έναν έρωτα μεγάλο [εικόνες] - iefimerida.gr

Σεσίλια, η πρώην του Νικολά Σαρκοζί ζει έναν έρωτα μεγάλο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γυναίκα που «πυροβόλησε» τον Νικολά Σαρκοζί στην αλαζονεία και τη μεγαλομανία του εγκαταλείποντάς τον για έναν άλλο άντρα, η Σεσίλια, ζει πλέον μια νέα ζωή, στη Νέα Υόρκη, με άλλο όνομα.

Η 57χρονη Σεσίλια παντρεύτηκε σε πρώτο γάμο τον τηλεπαρουσιαστή Ζακ Μαρτέν, ενώ το 1996 γνώρισε και παντρεύτηκε τον Νικολά Σαρκοζί, τότε δήμαρχο και υπουργό. Λίγους μήνες αφότου ο ο Σαρκοζί έγινε πρόεδρος της Δημοκρατίας της Γαλλίας, τον Μάιο του 2007, η Σεσίλια τον εγκατέλειψε και έφυγε με τον διαφημιστή και φίλο του Σαρκοζί Ρισάρ Ατίας (τον Οκτώβριο του ίδιου έτους).
Το 2008 η Σεσίλια παντρεύτηκε τον βαθύπλουτο διαφημιστή και από τότε ζουν στη Νέα Υόρκη. Η Σεσίλια ίδρυσε μάλιστα και μια Οργάνωση Σεσίλια Ατίας για τις Γυναίκες με την οποία επιδιώκει να καλιτερεύσει την ζωή των φτωχών γυναικών του πλανήτη.

Αίμα τσιγγάνας και Ισπανίδας εβραίας
Είναι μια γυναίκα αδίστακτη και παρορμητική, η οποία έκανε μεγάλη ζημιά στην εικόνα του Νικολά Σαρκοζί όταν τον εγκατέλειψε για κάποιον άλλο, ενώ ήταν Πρόεδρος Δημοκρατίας.

Το πραγματικό της όνομα είναι Cécile María Sara Isabel Ciganer. Ο πατέρας της είναι τσιγγάνος της Μολδαβίας οι πρόγονοι του οποίου εγκατέλειψαν τη χώρα και έφτασαν στο Μπιαρίτς της Νότιας Γαλλίας. Εκεί ο πατέρας της Aron Chouganov γνωρίζει τη μητέρα της, Diane Teresita Albeniz de Swert, εβραϊκής καταγωγής. Είναι κόρη του Ισπανού πρέσβη Αlfonso Albeniz και εγγονή του διάσημου Καταλανού συνθέτη Ισαάκ Αλμπένιθ. Ο πατέρας της εγκαταστάθηκε στο Παρίσι με την οικογένειά του και δούλευε ως γουναράς.

Η 57χρονη ονομάζεται πλέον Σεσίλια Ατίας

Εποχή Νικολά Σαρκοζί:

O πρώτος της σύζυγος, τηλεπαρουσιαστής ήταν ο Ζακ Μαρτίν. Το φοβερό είναι ότι ο Νικολά Σαρκοζί τους είχε παντρέψει και οι δύο κουμπάροι κάνουν παρέα (Ο Σαρκοζί είναι παντρεμένος, τότε)! Το 1989 η Σεσίλια εγκαταλείπει τον Μαρτίν και παντρεύεται τον κουμπάρο της Νικολά Σαρκοζί, δήμαρχος του προαστίου Νεγί τότε και φέρεπλις πολιτικός της Δεξιάς.

Τα κουμπαράκια με τα παιδιά τους! Προφανώς ο Νικολά και η Σεσιλιά είχαν άλλα σχέδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ